Acasa Actualitate-Interna Simularea BAC 2022 începe luni cu proba la Limba şi literatura română

Simularea BAC 2022 începe luni cu proba la Limba şi literatura română

scris de Misu Andrei
63 Afisari

Elevii claselor a XII-a şi a XIII-a de liceu susțin, luni, proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul simulării examenului de bacalaureat 2022, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Proba începe la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care acestea s-au desfăşurat, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS