Acasa Actualitate-InternaSocial „Ştii tu…Elf” – Nume de alint sau mesaj ascuns? Ce a vrut să îi transmită Dana lui Sergiu Nicolaescu

„Ştii tu…Elf” – Nume de alint sau mesaj ascuns? Ce a vrut să îi transmită Dana lui Sergiu Nicolaescu

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Ultimul mesaj al soţiei lui Sergiu Nicolaescu, Dana, „Ştii tu..Elf” apărut pe coroana lăsata de aceasta la sicriul regizorului este unul care a reuşit să pună multe lume pe gânduri. Ce a vrut să zică aceasta ?

"Stii tu...Elf" - Mesajul ascuns al Danei la despartirea de Sergiu Nicolaescu

Deşi nu l-au putut vedea pentru ultima oară, sicriul fiind închis, conform deciziei soţiei, iar presa nu a avut acces pentru a avea imagini din sală, mulţi oameni au ţinut să treacă pe la căpătâiul regizorului pentru a-i aduce un ultim omagiu şi a aprinde o lumânare. Încă de la primele ore ale dimineaţii, oamenii s-au aşezat la rând în faţa Cercului Militar pentru a-şi lua rămas bun de la Sergiu Nicolaescu, alături de aceştia fiind prezenţi mai mulţi artişti, regizori, colaboratori, politicieni şi prieteni ai maestrului.

Printre numeroasele coroanele de flori de la diverse personalităţi precum Jojo, Mihai Mălaimare, Ioan Cărmăzan, Petre Roman, Crin Antonescu, Senat, Sebastian Papaiani a putut fi zărită potrivit libertatea.ro o coroană cu două panglici, pe una fiind scris numele soţiei regizorului Dana şi pe alta mesajul surprinzător a acesteia „Ştii tu…Elf”. Dacă acesta este un nume de alint pornit de la celebrele creaturi mitice sau literele reprezintă prescurtări a alte trei cuvinte, nu este ştiut până în prezent, însă acesta este un mesaj intim menit să fie înţeles doar de marele regizor trecut în nefiinţă.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită. Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.

7 comentarii

jan dinu 04-01-2013 - 18:05

Prima „intilnire amoroasa „a fost inainte de 18 ani …deci …
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 04-01-2013 - 18:27

Te facui cu titlu MEU , esti LORD moshe ! Sa ai un comportament corespunzator pe perioada titlului ! Ce dreaq Janne ! Si cand apari la defilare cu majoretele, nu numai cu caza turile depeacilea ! LORD JAN DINU !

CRINA 04-01-2013 - 22:06

„Liberalul Antonel Tănase, fostul secretar de stat la Ministerul Transporturilor, în mandatul lui Ludovic Orban, se laudă că el va fi unul dintre secretarii de stat ai actualului ministru Relu Fenechiu.

Însă, ceea nu ştie Fenechiu este că Antonel Tănase este prieten la cataramă cu Orban şi a revenit la Transporturi în echipa lui Ovidiu Silaghi, ca şef de cabinet, dar, după ce a regizat nişte şmenuri dubioase, a fost îndepărtat de ministrul liberal şi trimis să-şi facă veacul într-un birou din Palatul CFR. Mai trebuie subliniat că Antonel Tănase este acum preşedintele Consiliului de Administraţie de la CFR Marfă, unde deja s-a remarcat prin câteva inginerii administrative şi patrimoniale care vor fi verificate de către procurorii anticorupţie.”

digital 04-01-2013 - 22:12

helăăăăăăăăăăuuuuuu?!
măta!
ai greșit regionalaaaaaaaa!!!!

geek-a-contra 04-01-2013 - 18:54

ca sa fie, ce sa fie…? am sa cuget profund si am sa fac cercetari documentare pe teren si in arhive, sa aflu ce vra sa spuna…

get a life, man!….

Jancsi 05-01-2013 - 19:07

ELF = Eternal Love Forever.

Ion Marian 07-01-2013 - 19:20

ELF inseamna ETERNE LACRIMI FIERBINTI

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult