Acasa Actualitate-InternaSocial 100.000 de oameni pe Arena Naţională

100.000 de oameni pe Arena Naţională

scris de L.M.
5 afisari

Potrivit declaraţiilor oficiale ale Jandarmeriei peste 100.000 de persoane au vizitat noul stadion sâmbătă spre dumică cu ocazia evenimentului Noaptea Albă a Arenei Naţionale.

sorin_oprescu_arena_nationalaRomânii au confirmat încă o dată că ştiu să se bucure şi să aprecieze un obiectiv realizat în totalitate din banii lor. Deci, se poate! Le mulţumesc pentru răbdare şi înţelegere şi pentru că astăzi am demonstrat că putem fi civilizaţi şi ştim să ne bucurăm de un asemenea stadion. Le urez încă o dată romanilor să-l stăpânească sănătoşi”, a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

Inaugurarea oficială a stadionului Naţional Arena va avea loc pe 6 septembrie, la meciul României cu selecţionata Franţei din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2012. Naţional Arena are 55.000 de locuri pentru spectatori, dintre care 20.000 sunt la tribuna I. 270 de locuri sunt destinate persoanelor cu handicap locomotor, inclusiv însoţitori, beneficiind de lifturi, rampe şi toalete speciale.

Stadionul se încadrează în standardele UEFA, de 105 metri lungime şi 68 metri lăţime. Acoperişul retractabil face ca stadionul să poată fi utilizat 365 de zile pe an. Presa va beneficia de 19 poziţii pentru camerele de televiziune şi 364 locuri pentru jurnalişti.

2 comentarii

Parpangh(El) EI, SI.. Totusi Se Poate ,tovarasciite 07-08-2011 - 15:43

Daca ai UN CONDUCATOR , chiar si noi putem face lucruri memorabile. Podul si Stadionul sant singurele realizari memorabile in ultimii 20″J de anii! Faptele V O R B E S C de la sine! B R A V O d-le D O C T O R SORIN OPRESCU!

Gospodina 08-08-2011 - 15:46

Acum avem toate conditiile sa jucam fotbal, asa ca asteptam o echipa de aur care sa ne reprezinte in toate campionatele existente.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult