Acasa Actualitate-InternaSocial 10.000 de km de drumuri judetene in pericol de a fi reabilitati

10.000 de km de drumuri judetene in pericol de a fi reabilitati

scris de Ziua Veche
4 afisari

Guvernul a aprobat reabilitarea si modernizarea a 10.000 de kilometri de drumuri judetene, valoarea programului ridicandu-se la doua miliarde de euro, a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, dupa sedinta de Guvern.
„In perioada 2010 – 2013, vor fi reabilitati/modernizati 10.000 de kilometri, cu prioritate pentru drumurile care au o relevanta economica sau sociala. Intentionam sa finantam reabilitarea si construirea drumurilor acolo unde acestea leaga drumuri nationale, cai de comunicatii cu autostrada, care duc catre obiective economice relevante, zone industriale sau obiective turistice. Programul se va derula prin Directia de investitii a MDRT. Propunerile pot veni din partea autoritatilor publice locale, inclusiv la intiativa MDRT. Prin acest program contribuim la dezvoltarea sectorului de constructii si la angajarea fortei de munca disponibilizata”, a mentionat Elena Udrea, citata de Agerpres.

 

De asemenea, oficialul MDRT a adaugat ca pentru finantarea programului vor fi alocate sume economisite prin reducerea cheltuielilor.

Executivul s-ar putea intruni in sedinta duminica, 6 iunie, pentru a discuta pe marginea amendamentelor ce vor fi aduse de parlamentari celor doua proiecte de lege privind masurile de austeritate, in contextul in care asumarea raspunderii ar putea avea loc lunea viitoare.

Guvernul a aprobat duminica trecuta, in sedinta extraordinara, cele doua proiecte de lege privind masurile de austeritate, urmand ca Executivul sa-si asume raspunderea in Parlament.

0 comentariu

Kirtoca 19-07-2010 - 06:40

iar ruminii habar nu au ce se intimpla in Moldova. scriu de risul gainilor. or, poate a fost platit scriitorasul asta de El Comandante Gheghea Misa de Colonitsa?

marius 19-07-2010 - 06:43

Un editorialist din România susține că Mihai Ghimpu va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie 2010

http://unimedia.md/?mod=news&id=21415

marius 19-07-2010 - 06:45

Bai, Kirtoca!

Lasa-ne si du-te-n Siberia ta!

Pribeagul 19-07-2010 - 15:29

spune-ne tu, ce se intimpla in Moldova?

Eventual, spune-ne cit trebuie sa mai rataceasca moldovenii, acum, in conditii de democratie, pina vor ajunge la sinul patriei-mama?

Cit timp mai trebuie sa treaca pina la intrunirea Marii Adunari Nationale care sa hotarasca: Vrem sa ne unim cu tara!

Poti sa contribui la realizarea acestui fapt maret si… normal?

Vladul 19-07-2010 - 19:28

Ar fi prea frumos.
Grosul populatiei sta nehotarata, cu un picor in trecut si cu altul dibuie viitorul, indecisa.
Din pacate in RM sau MR (Ribbentrop-Molotov sau invers tot aceea-i), ceea ce pare nu e ceea ce este.
Timpul va arata.

Din pacate mai avem si mutanti alde Kirto(c)ka

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult