Acasa Actualitate-InternaSocial 12 copii din Prahova au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

12 copii din Prahova au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

scris de Stefan Galai
5 afisari

Doisprezece copii, majoritatea elevi în mai multe şcoli din Prahova, au ajuns la spital, miercuri seară, cu toxiinfecţie alimentară, dar sunt în afara oricarui pericol.

AmbulantaAutorităţile sanitare au spus că este posibil ca aceştia să se fi îmbolnăvit după ce au mâncat produsele primite la şcoală prin programul „Laptele şi cornul”.

Potrivit prefectului de Prahova, Adrian Dobre, 12 copii, majoritatea elevi în mai multe şcoli din judeţ, au ajuns la spital şi au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, informează Mediafax.

Cei 12 copii nu sunt dintr-o singura localitate. Ei provin din mai multe localităţi din Prahova, unele situate la distanţe mari una de cealaltă, precum Crivina, Cioceni, Bordenii Mari, Rachieri, Boldeşti Scăieni, Pleaşa, Zamfira, Vălenii de Munte.

Prefectul Adrian Dobre a precizat că o fetiţă din Boldeşti Scăieni a fost în stare mai gravă, însă aceasta şi-a revenit, iar toţi cei 12 elevi, care au fost trataţi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, sunt în afara oricărui pericol.

Prima ipoteză a autorităţilor judeţene este că copiii s-ar fi îmbolnăvit după ce au consumat produse distribuite în şcoli prin programul „Laptele şi cornul”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult