Acasa Actualitate-InternaSocial 13 cazuri de gripa porcina in ultimele 24 de ore

13 cazuri de gripa porcina in ultimele 24 de ore

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ministerul Sanatatii a anunat sambata ca in ultimele 24 de ore s-au intregistrat 13 noi cazuri de gripa porcina. Cele mai multe persoane depistate cu virusul A1NH1 sunt din judetul Constanta (4), cate 2 in Bacau, Prahova si Sibiu, si o persoana in Calarasi, Iasi si Olt. Numarul total de cazuri confirmate pana in prezent a ajuns la 6951. Recordul il detine judetul Botosani cu 544 de cazuri. Gripa porcina a ucis pana acum 119 cetateni romani.

0 comentariu

bog 04-07-2010 - 20:39

Stati linistiti ca va iesi basma curata si de data asta. Sigur ceva va fi neconstitutional, alcoolul sau masina pe care o conducea.:)

Anonim 04-07-2010 - 22:52

Ca a fost prinsa cu alcolemia in nas este adevarat si cert, ca aceste indeletniciri le avea de mult si ca mai intra si in instanta asa (nu se stie sunt doar zvonuri, ca datorita unor dosare a intrat in conflict cu ipj db iar este adevarat, ca a fost vanata ca sa o prinda cu ceva, iar este adevarat, ca reporterul care a filmat-o avea o relatie nefireasca cu sipi si una conjugala cu….sa zicem politia, ca sa nu dam nume, si era pe pozitie inainte sa o opreasca politia la locul stabilit(ca sa fie circul-circ total), iar e adevarat.Deci adevarul e la mijloc (ea a gresit impardonabil, ei au primit ordin sa o faca si au urmarit acest lucru cu orice pret).Din pacate traim intr-o tara nefunctionala si intr-un stat de drept esuat.

Dumitru Nico 09-07-2010 - 06:01

Ar fi bine sa fie ultima betiva pe drumurile publice, dar adevarul este ca sunt din ce in ce mai multi!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult