Acasa Actualitate-InternaSocial 13 minute dureaza partida ideala de sex

13 minute dureaza partida ideala de sex

scris de Ziua Veche
10 afisari

.La 36 de ani, atat barbatii, cat si femeile ating apogeul vietii sexuale, potrivit unui sondaj realizat pe un esantion de 1.752 de persoane trecute de varsta de 45 de ani, citat de newslite.tv si preluat de gandul.info.


Studiul arata ca, odata cu inaintarea in varsta, frecventa si durata actelor sexuale scad cu 31 la suta, iar principalul motiv invocat de ambele sexe pentru a nu face amor este oboseala. Cu toate astea, aproape jumatate dintre respondenti considera sexul cel mai bun exercitiu fizic. Voluntarii au spus ca fac sex o data pe saptamana si ca partida dureaza in medie 22 de minute, inclusiv cu preludiu. Potrivit lui Eric Corty si Jenay Guardiani, initiatorii cercetarii, daca o partida de sex depaseste 13 minute, atunci aceasta devine „prea lunga”, iar daca un contact sexual dureaza numai un minut sau doua, acesta este „prea scurt”, neputand fi satisfacator. In plus, o noapte intreaga de amor nu este doar obositoare, ci duce la dezamagire si insatisfactie, subliniaza specialistii. Contrar fanteziilor multora, care considera ca o partidade amor reusita trebuie sa dureze toata noaptea, terapeutii de cuplu de la „Society for Sex Therapy and Research” au ajuns la concluzia cadurata ideala a unui act intim este de numai 10 minute, informeaza cotidianul britanic „Daliy Mail”. Potrivit statisticilor din Canada si Statele Unite ale Americii, actul sexual pentru majoritatea cuplurilor dureaza intre 3 si 13 minute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult