Acasa Actualitate-InternaSocial Iaşi: Microbuz şcolar implicat într-un grav accident rutier. O educatoare a murit

Iaşi: Microbuz şcolar implicat într-un grav accident rutier. O educatoare a murit

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

O educatoare a murit şi alte şapte cadre didactice au fost rănite în urma unui accident produs în dimineaţa zilei de marţi, 20 noiembrie, în localitatea ieşeană Horpaz.

Iaşi: Microbuz şcolar implicat într-un grav accident rutier. O educatoare a murit

În microbuzul şcolar se aflau cadre didactice care mergeau spre o unitate de învăţământ din Iaşi, iar primele cercetări ale Poliţiei arată că accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului nu a acordat prioritate unei autoutilitare, într-un sens giratoriu, cele două maşini ciocnindu-se frontal. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Spiridon, a declarat pentru mediafax ,că în urma accidentului o educatoare în vârstă de 34 de ani şi-a pierdut viaţa.

La faţa locului au ajuns trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare, victimele fiind transportate la mai multe spitale din Iaşi. Primele informaţii au indicat că numărul victimelor se ridică la 8, persoanei decedate adăugându-i-se alte 7 cadre didactice rănite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult