Acasa Actualitate-InternaSocial 17 maşini. Accident în lanţ pe DN2 E85: Trei persoane rănite

17 maşini. Accident în lanţ pe DN2 E85: Trei persoane rănite

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Un accident în lanţ soldat cu trei răniţi a avut loc, vineri dimineaţa, pe DN2 E85, în localitatea vrânceană Goleşti.

Accident pe E 85În accident au fost implicate 17 maşini, între care şi un microbuz plin cu călători, informează Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă, accidentul petrecut pe DN 2 E 85, în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, a fost semnalat la ora 9.15. Din primele informaţii, în accidentul petrecut, cel mai probabil, din cauza ceţii dense şi a poleiului, au fost implicate 17 maşini, între care şi un microbuz plin cu călători, zece autovehicule fiind grav avariate.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţele la spital. Intre cele trei persoane rănite se numară şi un bărbat de 70 de ani.

Din primele date, accidentul a fost provocat de un autoturism Nissan, care nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu polei şi vizibilitate redusă din cauza ceţii. Potrivit poliţiştilor, maşina a alunecat şi s-a poziţionat de-a curmezişul şoselei, iar ceilalţi participanţi la trafic nu au mai putut evita impactul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult