Acasa Actualitate-InternaSocial 20.000 de dosare de ajutor social suspendate sau anulate

20.000 de dosare de ajutor social suspendate sau anulate

scris de Ziua Veche
9 afisari

Un sfert dintre dosarele de asigurare a venitului minim garantat controlate de catre autoritati au fost suspendate sau anulate, deoarece beneficiarii nu aveau dreptul sa primeasca acest sprijin, la care se adauga alte mii de dosare anulate pentru indemnizatii de handicap si pensii de invaliditate.

  

Datele prezentate duminica la videoconferinta Guvernului cu prefectii, de catre ministrul Muncii, Mihai Seitan, releva ca autoritatile au verificat pana in prezent aproximativ 50% dintre dosarele in baza carora este asigurat venitul minim garantat, control in urma caruia s-a impus suspendarea sau anularea a 24% dintre aceste dosare, incheiate cu persoane care nu aveau dreptul sa primeasca acest sprijin. Ministrul a aratat ca exista localitati in judetele Bacau, Prahova, Timis si Prahova in care au fost anulate toate dosarele incheiate pentru venitul minim garantat, numarul acestora ridicandu-se la peste 10.000 persoane. In cazul indemnizatiilor pentru handicap, din cele peste 40.000 dosare verificate au fost suspendate circa 6.000 dosare, din cauza suspiciunilor de frauda, urmand sa fie aplicate „sanctiuni juridice si penale”, potrivit sursei citate. Seitan a adaugat ca au fost verificate si 39.000 dosare pentru pensii de invaliditate, iar rezultatul controlului a condus la „depensionarea” a 3.200 persoane.

0 comentariu

Incitatus 22-07-2010 - 17:25

Incuurci borcanele. Corect ar fi fost sa intitulati acest articol: Efectul catalanilor ! Ce Kosovo visezi bai, Romania nu este divizibila, asa cum nu este nici Spania.

Tom 22-07-2010 - 17:29

Visati domnule Tokes ! Visuri ,visuri visuri ! Clampaniti si macaiti aiurea !!

urbos 22-07-2010 - 19:25

Era firesc ca pe fondul distrugerii sistemului democratic de catre dementul de la Cotroceni, maghiarii sa simta ca pot cere in sfarsit independenta, cu sanse de succes. Cu un asemenea gunoi ca Basescu, intr-o asemenea tara, e natural sa ceri drepturi, e momentul propice pentru a internatgionali za problema si a trece la actiune.
Dementului de la Cotroceni, asemeni lui Milosevici asta ii va da in mintea lui bolnava, o gura de oxigen, venindu-i manusa pe fondul actualei antipatii, caci va trece la a plusa pe cartea nationalista. Multi romanasi idioti se vor simti atunci solidari cu cretinul, care va creste iar in sondaje. Ca si alti dictatori scelerati, soarta Chiorului e pecetluita, insa Romania risca abia acum in mod real dezmembrarea, caci o tara nedemocratica, corupta si condusa de tradatori si dictatori, nu merita nimic in ochii lumii.

usla 22-07-2010 - 20:19

Romania VA TREBUI accepte dictatul unguresc. Asa e jocul. Revizuirea pe usa din dos a Trianonului este pe cale de definitivare. Vom trai si vom vedea.

chircu2k 22-07-2010 - 21:52

In primul rand, cred ca nu aveti minimul dram de intelepciune. Voi realizati ce inseamna o atitudine secesionista in aceste momente? Dragilor, Romanii au o rabdare fantastica, dar cand momentul apare s-ar putea sa reactioneze mai intens decat se poate prevedea in orice analiza psiho-sociala. Nu uitati de actuala situatie. Criza, frustrare, lipsuri, tradare la nivel central (in acceptiunea unora). 2. Nu observati situatia geo-economica? Ungaria ingenuncheata datorita atitudinii extremiste? 3. Maghiarii nu au temei, nici de facto, nici de jure. Istoric NICI NU MAI VORBIM. NOSTALGICI CU DEVIATII NEVROTICE. Lumea accepta Romania asa cum este, eventual mai mare. Ganditi, nu gesticulati.

florida mea 23-07-2010 - 04:04

romania nu poate fi divizata. asta e clar. bozgorilor de nu le convine sa-si ia talpasitza si sa plece in bozgorenia (ungaria). asta-i tot. luptati romani si nu va lasati intimidati de bozgori!

nik 23-07-2010 - 04:12

locul acestui popa cred ca e la biserica cu enoriasi politica este pentru alti mai destepti .in final o sa fie linsat de ai lui,un popa corect trebuie sa cheme enoriasi la pace nu la razmerita .ai mare grija ca mkiduta sa poate ocupa si de tine ca si tu esti muritor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult