Acasa Actualitate-InternaSocial 30 de drumuri judeţene blocate si 25 de localităţi izolate

30 de drumuri judeţene blocate si 25 de localităţi izolate

scris de Marius Bâtcă
8 afisari

Treizeci de drumuri judeţene mai erau blocate si 25 de localităţi izolate, din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, luni dimineaţa, potrivit MAI.

masini zapada parcate

foto: bzi.ro

De asemenea, potrivit comunicatului MAI, într-o singura localitate se înregistrau, luni dimineaţa, probleme cu alimentarea cu energie electrică.

Peste 2.300 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor – poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi şi pompieri acţionează, la nivel naţional, în 13 judeţe afectate de căderile masive de zăpadă, pentru limitarea şi înlăturarea efectelor produse de aceste fenomene meteorologice”, se arată in comunicatul MAI.

Potrivit comunicatului, Ministerul Administraţiei şi Internelor, în colaborare cu celelalte structuri din Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, au desfăşurat, în cursul zilei de duminică, 19 februarie, 570 de intervenţii, cu prioritate pentru deblocarea şi degajarea circulaţiei rutiere şi feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenţă şi transportul persoanelor din localităţile izolate.

Elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie au executat 2 misiuni umanitare, pentru transportul la unităţi medicale a unor pacienţi din judeţul Tulcea”, se mai spune în comunicatul MAI.

Potrivit situaţiei centralizate, luni, la ora 08.30, erau blocate 30 de drumuri judeţene, comparativ cu cele 43 care erau blocate duminică, la aceeaşi oră.

În ceea ce priveşte situaţia localităţilor izolate, din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare numărul acestora este de 25, faţă de 54, în ziua precedentă, la aceeaşi oră”, se mai arată în comunicatul care menţionează şi că “restabilirea comunicaţiilor pe căile rutiere şi feroviare reprezintă o prioritate şi pentru perioada următoare”.

Referitor la alimentarea cu energie electrică, potrivit situaţiei amintite, probleme se înregistrau într-o singură localitate”, informează MAI în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult