Acasa Actualitate-InternaSocial Update: 31 mai, ziua in care trenurile nu vor mai circula in Romania. Greva generala

Update: 31 mai, ziua in care trenurile nu vor mai circula in Romania. Greva generala

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Sindicatele din transportul feroviar vor opri trenurile de calatori si de marfa in ziua de 31 mai, a anuntat, joi, presedintele CNS Meridian, Ion Popescu, dupa intalnirea de la sediul MFP, cu premierul Emil Boc, cu ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, si cu ministrul Muncii, Mihai Seitan, anunta Agerpres. Potrivit Mediafax, care il citeaza pe presedintele confederatiei Meridian, Ion Popescu, si sindicalistii din Metrorex si din transportul public analizeaza adoptarea unei masuri similare.

 
 

 

 

UPDATE:

 

Liderii sindicali au stabilit o platforma comuna de lupta sindicala si au anuntat ca nu renunta la proteste, ca le vor diversifica.

Ei vor face lobby pe langa parlamentari in teritoriu, pentru ca acestia sa respinga in Parlament scrisoarea de intentie. In ziua in care va avea loc asumarea raspunderii Guvernului pe Legea privind aprobarea Scrisorii de intentie si a mecanismelor de aplicarea a acesteia, liderii sindicali au decis sa organizeze actiuni de protest la Parlament.

Astfel, vor fi blocate cu sindicalisti intrarile in Parlament pentru sensibilizarea fiecarui parlamentar asupra doleantelor lor, sindicalistii vor participa la lucrarile plenului in Parlament, iar in jurul cladirii Parlamentului vor face un lant uman. Daca nici asa nu vor avea castig de cauza, atunci, pe 31 mai, va fi greva generala la nivel national.

Sindicatele din invatamant au anuntat deja greva generala in 31 mai cu blocarea anului de invatamant, iar federatiile sindicale profesionale au anuntat ca vor intra, in aceeasi perioada, in greva generala.

0 comentariu

naex 17-07-2010 - 12:57

Industria farmaceutica este mai rentabila si decat industria de armament,deaceia se produc f multe medicamente noi fara nici un rezultat ,bun numai ptr reclama si umflarea conturilor acestor producatori de medicamente.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult