Acasa Actualitate-InternaSocial 4.000 de porci au ars de vii la ferma din Livada -Satu Mare (video)

4.000 de porci au ars de vii la ferma din Livada -Satu Mare (video)

scris de A.B.
94 afisari

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o fermă zootehnică din Satu Mare, Din primele informații, aproximativ 4.000 de porci au ars de vii sau au murit asfixiați.
incendiu livada porci fermaÎn data de 01.03.2015, la ora 16.30, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de iluminat şi evacuare a fumului şi o ambulanţă tip SMURD, în oraşul Livada, str. DN 19, unde a izbucnit un incendiu la o fermă zootehnică de creştere a porcilor, aflată în proprietatea firmei S.C. AGRO PIG S.R.L.

Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au ajuns la locul intervenţiei la ora 16.55 şi au constatat că ardea interiorul a două hale de creştere intensivă de suine (porcine), pe aproximativ 3200 m.p., cu posibilităţi de propagare la halele învecinate. În interiorul halelor se aflau aproximativ 4400 de porci.

Din primele informații, aproximativ 4.000 de porci au ars de vii sau au murit asfixiați.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult