Acasa Actualitate-InternaSocial 5.000 de absolvenţi de medicină dau examen de rezidenţiat

5.000 de absolvenţi de medicină dau examen de rezidenţiat

scris de M.A.
5 afisari

Aproximativ 3.000 de posturi sunt scoase la concurs la examenul de rezidenţiat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Tg. Mureş şi Timişoara.

rezidentiat (debanat.ro)

foto: debanat.ro

Fiecare din cele şase centre universitare are propriile subiecte. Examenul de rezidenţiat va fi susţinut dumnică de peste 5.000 de tineri absolvenţi de medicină. Din totalul de 2.998 de locuri scoase la concurs la rezidenţiat, 2.600 de locuri sunt pentru medicină, 290 de locuri pentru medicină dentară şi 108 pentru farmacie.

Cei mai mulţi candidaţi au optat pentru a susţine concursul în centrele din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi. Ocuparea locurilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obţinut în fiecare centru universitar, în limita locurilor disponibile pentru fiecare domeniu.

Posturile scoase la concurs pentru care nu au fost candidaţi înscrişi sau postrile pentru care candidaţii nu au obţinut punctajul minim de promovare nu vor putea fi ocupate de alţi candidaţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult