Acasa Actualitate-InternaSocial A ars Hotelul Ioana din Sinaia

A ars Hotelul Ioana din Sinaia

scris de P.C.R.
74 afisari

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţa la hotelul Ioana din Sinaia. Focul pornit dintr-o cameră a cuprins etajul trei al hotelului cu 23 de camere şi s-a propagat spre acoperiş pe o suprafaţă de 150 mp.

50 de persoane au fost evacuate, toate în deplină siguranţă, ISU intervenind cu nu mai puţin de 6 autospeciale şi 50 de pompieri. Imediat după evacuare, turiştilor li s-a oferit posibilitatea să fie cazaţi la hotelul Mara. Unii dintre aceştia au ales să plece acasă. Hotelul Ioana are autorizaţie de securitate, încă din anul 2010, ultimul control fiind făcut anul trecut. Reprezentanţii ISU spun că hotelul este asigurat.

Un incendiu a izbucnit la 30 aprilie 2017 la un hotel de cinci stele din stațiunea prahoveană Sinaia, flăcările fiind stinse de pompieri după o intervenție de patru ore. Focul a pornit de la un șemineu situat la mansarda imobilului. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul, care are 23 de camere, este format din parter, două etaje și mansardă, iar pompierii au reușit să salveze etajele inferioare ale acestuia. Un număr de 50 de persoane au fost evacuate, o parte dintre acestea de către personalul hotelului, iar altele de către pompierii sosiți la intervenție, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult