Acasa Actualitate-InternaSocial A ars târgul de haine vechi din Craiova (video)

A ars târgul de haine vechi din Craiova (video)

scris de B.C.R
22 afisari

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la Târgul de săptămână din Craiova, în zona în care se vând haine second-hand, au informat reprezentanți ai ISU Dolj.

incendiu targ haine craiovaLa fața locului intervin, pentru stingerea flăcărilor, cele trei subunități ale ISU Dolj, precum și o auto-specială care aparține unei societăți private.

Targul functiona fara autorizatie de la ISU, iar in aceasta vara, societatea TEXIND care incasa 15.000 de euro pe luna de la SC PIETE SI TARGURI SA, a fost amendata cu 2500 lei de pompieri pentru nereguli gasite.

Focul arde pe o suprafață de circa 2000 m.p. și nu sunt victime. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj au intervenit cu un număr de zece autospeciale.

Comercianții susțin că focul ar fi fost pus intenționat. ”E o mână criminală! S-a pus focul intenționat, cu siguranță nu avea cum să ardă așa în 20 de minute!”, acuză oamenii. Unii spun că au luat bani cu împrumut și toată marfa le-a luat deja foc: ”Ce ne facem acum, că vin și sărbătorile, vine iarna?! Nu mai avem nimic”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult