Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – A luat foc Culture Pub din Casa de Cultură Constanta (video)

UPDATE – A luat foc Culture Pub din Casa de Cultură Constanta (video)

scris de D.P.
25 afisari

UPDATE – Incendiul declanşat, duminică seară, la un club situat în subsolul Casei de Cultură din Constanţa a fost stins, două persoane care au inhalat fum având nevoie de îngrijiri medicale, pe care le-au primit la faţa locului, ele refuzând să fie transportate la spital.

In acel moment, in club se aflau intre 80 si 100 de persoane, care au fost evacuate. Din pacate, doua femei – o bucatareasa si o ospatarita – s-au intoxicat cu fum si au fost duse la la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Dobrogea, cinci persoane, anagate ale clubului, se aflau în incintă la momentul izbucnirii incendiului, acestea părăsind zona când au simţit miros de fum,

Incendiul declanşat, duminică seară, la un club situat în subsolul Casei de Cultură din Constanţa a fost stins, două persoane care au inhalat fum având nevoie de îngrijiri medicale, pe care le-au primit la faţa locului, ele refuzând să fie transportate la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Dobrogea, cinci persoane, anagate ale clubului, se aflau în incintă la momentul izbucnirii incendiului, acestea părăsind zona când au simţit miros de fum,

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la clubul Culture Pub, situat în subsolul Casei de Cultură din Constanta.
casa de cultura constanta incendiuPotrivit unor surse, persoanele care se aflau in incinta clubului au fost evacuate. Se pare că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la un panou electric.

Constănţenii care locuiesc în zonă s-au adunat în jurul cordonului de jandarmi Două autospeciale de pompieri intervin la faţa locului. Militarii de la ISU au spart geamurile pe partea de nord şi de est a clădirii. Din primele informaţii, două persoane, angajate ale clubului, au fost intoxicate cu fum şi primesc îngrijiri de la un echipaj SMURD, aflat la faţa locului.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat pentru Știrile B1 TV că „e fum dens. Sursa exactă încă nu e sigură. Echipele sunt acolo. Erau numai cinci persoane care s-au autoevacuat. S-au autoevacuat fără probleme. Poate unii vor avea probeleme cu inhalarea fumului”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult