Acasa Actualitate-InternaSocial A luat foc Gara Obor (video)

A luat foc Gara Obor (video)

scris de C.P.
28 afisari

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară la un depozit din zona Gării Obor.

incendiu gara oborIncendiul izbucnit în zona Gării Obor a fost stins, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. La fața locului au fost mobilizate șase autospeciale de stingere, atât pentru protejarea vecinătăților, cât și pentru localizarea incendiului.

Incendiul izbucnit în zona Gării Obor se manifestă la o magazie dezafectată, în care se află un autoturism și material lemnos, a informat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. Focul a cuprins o suprafață de 200 mp, care arde în totalitate și din acest motiv s-a produs o cantitate mare de fum.

Potrivit oficialului ISU București, echipele de intervenție au reușit să localizeze focul, fără posibilitatea extinderii în vecinătate.

Șase autospeciale intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit marți seară la un depozit în zona Gării Obor, a precizat, pentru Agerpres, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. Potrivit acestuia, incendiul s-a extins pe o suprafață de 200 metri pătrați. Nu sunt victime.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult