Acasa Actualitate-InternaSocial A murit la 14 ani de la o injecţie contra durerii de cap

A murit la 14 ani de la o injecţie contra durerii de cap

scris de A.B.
11 afisari

Larisa Micle, în vârstă de 14 ani, din comuna timişeană Liebling, a ajuns în comă de gradul IV la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara de săptămâna trecută.

Larisa_Micle a murit la 14 ani din cauza unei injectii pentru dureri de cap

Larisa Micle

Ea s-a zbătut mai bine de o săptămână între viaţă şi moarte. Ea a leşinat acasă, după ce s-a întors de la medicul de familie, care îi făcuse o injecţie împotriva durerilor de cap. Doctorul Claudiu Klemens – cel care a făcut injecţia – a bănuit că de vină pentru durerile de cap ale Larisei ar fi ciclul menstrual. În realitate, tânăra avea sinuzită, informează Adevărul.

Fata de 14 ani s-a stins duminică sub supravegherea medicilor. Părinţii îndoliaţi se aşteptau încă de vineri ca fiica lor să moară, după ce medicii le-au spus că starea ei se înrăutăteşte pe zi ce trece.

„Larisa a murit sub ochii mei. Ştiam că o să vină momentul acesta, dar speram să mai dureze. Inima mea e ruptă în două. Nu e normal ca un copil de 14 ani să moară înaintea părinţilor. E inumană situaţia. Acum nu vrem decât să ne luăm acasă fetiţa”, a spus Simion Micle, tatăl fetei decedate.

Citeşte pe Adevarul ce spune medicul care a făcut injecţia

2 comentarii

tanase marian 23-05-2011 - 12:58

EXCELENTELE VOASTRE,,DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PE FIICA VOASTRA,,.LA ACEST MOMENT AN ROMANIA ESTE O TOTALA DEGRINGOLADA ASTFEL EU ACUM SASE ANI AM GASIT LA SPITALUL MILITAR AL MINISTERULUI DE INTERNE TOTI MEDICII BETI AN CABINET DIN ACEL MOMENT NEFIIND AJUTAT AM RAMAS CU GRAVE DISFUNCTII ,.RECENT LA O RECADERE A BOLII TOTAL NETRATATE AM MERS LA CLINICA FUNDENI UNDE UN DERBEDEU MEDIC NU OM DE STIINTA M A DAT AFRA AN STRADA CAND SPERIAT CANUPOT MEGE CA SI ACUMDEALTFEL,,NU POT MERGE CURSIV,, I AM RELATAT DRAMA DE LA SPITALULMILITAR AL MINISTERULUI DE INTERNE,,……………………………RUSINEROMANI RUSINE ROMANIA,SUNTEM CONDUSI ANTR O ANARHIE DEPLORABILA DRAGI MIZERII UMANE DICTATORIALE,,…………..DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PEMICUTA VOASTRA,,.NIHIL SINE DEO,,………….M. M. AN REZERVA TANASE MARIAN,,.,

tanase marian 23-05-2011 - 13:02

SCUZE PENTRU SCRISUL DIFICIL,,NU AGRAMAT,, AM PROBLEME GRAVE DE AUTOCONTROL PLUS CA NU POT MERGE CURSIV, VA MULTUMESC PENTRU ANTELEGERE,,…………. SUNTEM CONDUSI DE O DICTATURA INFECUNDA SI CRIMINALA DE CARE NU PUTEM SCAPA,,.NIHIL SINE DEO,,……….DERBEDEUL MEDIC CARE M A DAT AFARA AN STRADA DIN SPITALUL ,CLINIC FUNDENI ESTE SUBORDONAT DOAMNEI PROF. DR. VIRGINIA ION NEUROLOGIE ETAJUL TREI,,… RUSINE ROMANI RUSINEROMANIA,,………….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult