Acasa Actualitate-InternaSocial A murit soacra lui Băsescu

A murit soacra lui Băsescu

scris de Z.V.
8 afisari

Soacra preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşcă, a murit vineri la Spitalul Elias din Bucureşti, după ce joi seară a fost transferată de urgenţă de la o unitate medicală din Suceava .

Aurora Andrusca, soacra presedintelui Basescu, a murit

Aurora Andruşcă, care împlinise 83 de ani la începutul acestei luni, suferea de osteoporoză şi nu se putea deplasa. De mai mulţi ani urma şi un tratament pentru problemele cardiace. Joi, acesteia i s-a făcut rău şi a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, de unde medicii au decis să o transfere cu un elicopter la Spitalul Elias din Capitală. În octombrie 2010 şi mama preşedintelui, Elena Băsescu, a murit în urma unei boli incurabile.

2 comentarii

remi 30-03-2012 - 22:06

De mama,de soacra am scapat,de chiorila mincinosul, nu scapam ! A promis un lunetist ca ne scapa ,dar cred ca vrea sa ne mai fiarba un an-doi.
Dar o sa vina si vremea sa ne p-i-s-a-m pe mormintul chiorului,ca nu e nici un roman care sa uite ca ne-a imprumutat 20 de miliarde si apoi a mai taiat bsi salariile si a impozitat si pensiile.Ce a facut cu banii?Ca a marit si tva-ul.Nu le ajungea pd-ilor pt. patinoare si bazine de inot??

neacsum 30-03-2012 - 22:13

No… ! Asta e tot ce putem spune, ca ardeleanul. Ardeleanul la camp. Incepe sa ploua cu tunete si fulgere. Un fulger ii loveste cainele. Ardeleanul spune NO…. Mai fulgera odata si ii loveste calul…Ardeleanul spune iarasi .NO…Mai da un fulger si ii loveste soacrea … NO AŞE … zice ardeleanul.
NO…. ASTEPTATI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult