Acasa Actualitate-InternaSocial Accident aviatic în Ilfov soldat cu patru răniţi

Accident aviatic în Ilfov soldat cu patru răniţi

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un avion de dimensiuni mici, Cessna 206, s-a prăbuşit în zona cu case din localitatea Cornetu, situată la doar 11 kilometri de Bucureşti.

Un avion de tip Cessna 206 s-a prabusit in judetul Ilfov, ranind patru persoane (foto:srj.ca)

Cei patru răniţi în urma accidentului au fost transportaţi de urgenţă la spitale din Capitală, unul dintre ei fiind, conform mediafax, în stare gravă. Persoana în stare gravă a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca, iar ceilalţi trei au fost duşi cu ambulanţe la Spitalul Universitar.

Unul dintre pasagerii avionului prăbuşit la sâmbătă în Ilfov, la Cornetu, a fugit de la locul accidentului şi a fost localizat ulterior în parcul Rahova din Bucureşti. Potrivit Mediafax, pasagerul de 17 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie la umăr, a dispărut în timp ce medicii acordau îngrijri medicale celorlalţi răniţi cu o maşină pentru că s-a speriat.

O comisie a MTI va investiga cauzele accidentului aerian de la Cornetu, unde un avion Cessna 206 înmatriculat în Germania s-a prăbuşit. Directorul Centrului pentru Investigaţii in Aviaţia Civilă, Nicolae Stocia, a declarat pentru Agerpres, ca reprezentanţii MTI adună „date pentru a stabili posibilele cauze” ale incidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult