Acasa Actualitate-InternaSocial Accident grav pe lacul Snagov

Accident grav pe lacul Snagov

scris de B.C.R
19 afisari

Un grav accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe lacul Snagov de lângă Capitală. Două ambarcaţiuni, în care erau nouă persoane, s-au ciocnit. Cinci oameni au fost răniţi, dintre care unul este în comă, iar un al şaselea pasager este, şi la această oră, căutat de scafandri.

accident lacul snagovBogdan Opriţa, coordonator SMURD, a declarat la Digi24 că este vorba de cinci persoane, dar una dintre acestea nu a necesitat spitalizare.

„În urma impactului au rezultat cinci victime, una în stare bună a refuzat transportul, celelalte patru victime au fost transportate de echipajele SMURD la spital. Două la Spitalul Elias, o femeie şi un bărbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore şi fracturi deschise de membre inferioare, şi alte două victime la Spitalul Floreasca, una din victime fiind în stare gravă în comă, cu traumatism cranio-facial grav, traumatism abdominal grav şi cealaltă victimă cu un traumatism cranio-cerebral minor. Au mai existat informaţii că în barcă ar mai fi fost prezentă o persoană, vorbim despre o şasea victimă care ar fi sărit din barcă înaintea impacului şi care este căutată de scafandri”, a declarat Bogdan Opriţa.
Persoana dispărută ar fi un angajat al restaurantului de care aparținea una dintre bărci. Barca restaurantului ar fost dotată corespunzător pentru navigare pe timp de noapte, celalată baraca implicată în accident nu ar fi avut toate dotările, potrivit angajaților restaurantului.

La 200 de metri de mal, la 6 metri adâncime se află o epavă a uneia dintre cele două bărci.

Secretarul de stat din ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a declarat că la fața locului au intervenit echipajele ISU și scafandri și că persoana care a dispărut este căutată în continuare.

Accidentul a avut loc în cursul nopții trecute. Au intervenit imediat echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, echipaje de ajutor și de asistență medicală de urgență și de la ambulanță și scafandri. La mometul actual bilanțul este de o persoană care a refuzat să fie transportată la spital, o persoană într-o stare foare crtică, trei persoane cu fracturi dschise și cu diferite leziuni și mai avem o persoană dispărută pentru care căutările se continuă”, a declarat Raed Arafat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult