Acasa Actualitate-InternaSocial Accident în Bucureşti. Cu maşina pe linia de tramvai 41

Accident în Bucureşti. Cu maşina pe linia de tramvai 41

scris de C.F.V.
35 afisari

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, în dimineața zilei de 18 iulie 2016, timp de 45 de minute pe sensul de mers spre Ghencea, din cauza unui autoturism care s-a defectat și a intrat pe linie.

accident linia tramval 41Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București, Constantin Tobescu a declarat pentru AGERPRES, că nicio persoană nu a fost accidentată. „În jurul orei 6,45, un autoturism a pătruns pe linia de tramvai, unde avem linie CF, respectiv înaltă, ca la calea ferată, și nu se poate circula. Evenimentul s-a întâmplat în zona Piața Crângași, pe Șoseaua Virtuții pe sensul spre Ghencea. Acolo au existat utilaje de intervenție pentru deblocarea circulației.

Pe sensul celălalt, către Casa Presei, circulația tramvaielor nu a fost afectată”, a precizat Tobescu.

Potrivit Poliţiştilor de la Brigada Rutieră a Capitalei, şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul direcţiei şi a rupt gardurile de protecţie ale liniei de tramvai după care a rămas blocat cu maşina în dreptul şinelor. Nu au fost persoane rănite în urma evenimentului rutier, arată Brigada Rutieră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult