Acasa Actualitate-InternaSocial Accident în Capitală: cinci răniţi, trei sunt poliţişti

Accident în Capitală: cinci răniţi, trei sunt poliţişti

scris de A.A.
1 afisari

Cinci persoane, dintre care trei poliţişti ai Secţiei 26, au fost rănite, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat într-o maşină a poliţiei.

Poliţişti răniţi în BucureştiCinci persoane, dintre care trei poliţişti ai Secţiei 26, au fost rănite, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat într-o maşină a poliţiei, marţi dimineaţă, pe Calea Berceni, în apropierea staţiei de metrou IMGB, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, relatează Mediafax..

Potrivit lui Andrei Codău, accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului Dacia Logan, care a intrat pe contrasens pentru a evita o dubă a unei firme de curierat şi s-a ciocnit frontal cu maşina poliţiei.

În urma accidentului au fost răniţi uşor cei trei poliţişti aflaţi în maşină şi două persoane din autoturismul Dacia Logan, toţi fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Codău a precizat că doi dintre poliţişti au fost duşi la Spitalul Bagdasar-Arseni şi unul la Spitalul Sfântul Ioan.

1 comentariu

Mariana 18-02-2014 - 09:21

Firmele de curierat si taxiurile conduc cu viteze si incalca regullile de circulatie prin Bucuresti. Sunt haiduci in trafic. Bucurestiul are nevoie de parcari chiar si in cartierele de locuinte. Strazile sunt strangulate de masini parcate. Ca parcheaza autoturisme este de inteles , dar vedem TIR-uri, autobuze, tractoare si utilaje cat si o multime de microbuze de marfa si persoane care au declarat ca au locuri stabilite de parcare si nu aiurea pe strazi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult