Acasa Actualitate-InternaSocial Accident în lanț pe autostrada A1. Echipajele medicale nevoite să meargă pe jos

Accident în lanț pe autostrada A1. Echipajele medicale nevoite să meargă pe jos

scris de C.S.
0 afisari

Un nou accident în lanț s-a produs pe drumurile din țară. De data aceasta, 10 autovehicule, printre care și două TIR-uri s-au ciocnit pe autostrada A1, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Echipajele medicale au fost nevoite să meargă pe jos din cauza viscolului. Două persoane au fost rănite.

Accident în lanț pe autostrada A1 București-Pitești. Bilanțul: 10 mașini distruse și doi răniți. (foto: activenews.ro)

Accidentul a avut loc pe autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 52. Coloana de maşini pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti se întinde pe câţiva kilometri.

O femeie aflată într-o maşină care circula pe sensul de mers către Piteşti şi care a oprit în siguranţă în coloană, a coborât din autovehicul pentru a vedea ce se întâmplă în faţa sa, moment în care a fost acroşată de alt autoturism, au declarat reprezentanţi ai Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, format din ambulanţier şi o asistentă medicală, a plecat către locul în care se află femeia accidentată şi care, din primele informaţii, nu este rănită grav, dar autospeciala medicală nu a mai putut înainta, motiv pentru care cadrele medicale au pornit pe jos către femeia rănită.

Decizia a fost luată pentru a scurta pe cât posibil timpul de intervenţie, urmând ca, în momentul în care se va debloca traficul pe autostradă, autospeciala să încerce să ajungă până la locul în care se află femeia accidentată.

Sâmbătă dimineaţă, avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsă la 18 judeţe din sudul şi sud-estul ţării, până duminică la ora 22.00. Potrivit noii avertizări a ANM, se află sub cod portocaliu de viscol până duminică seară judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Girgiu, Dâmboviţa, Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea şi Galaţi.

1 comentariu

liciuiu 25-01-2014 - 16:48

De la Bucuresti la Ploiesti, Pitesti, Brasov, Buzau, Craiova, Galati, Iasi, Constanta circula trenuri ale regiotrans, transferoviar rapide, comode la un pret foarte bun. m

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult