Acasa Actualitate-InternaSocial Accident la Catedrala Neamului: Doi muncitori la spital

Accident la Catedrala Neamului: Doi muncitori la spital

scris de M.A.
14 afisari

Un accident de muncă a avut loc miercuri dimineaţă pe şantierul de la Catedrala Neamului. Doi muncitori au ajuns la spital.

Santier Catedrala Neamului

Santier - Catedrala Neamului (foto: Basilica.ro)

În jurul orelor 10.30, armătura aferentă unei grinzi din radierul Catedralei a căzut şi a prins sub ea patru muncitori ai Societăţii Bogart SRL.

Doi dintre muncitori au ieşit singuri de sub armătura căzută şi au avut nevoie doar de îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj SMURD. Ceilalţi doi muncitori au fost scoşi imediat de sub armătură de către colegii de muncă şi transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, iar în prezent sunt în afara oricărui pericol, anunţă Patriarhia Română.

„Patriarhia Română se roagă pentru sănătatea muncitorilor implicaţi în acest accident şi va continua să supravegheze constructorul în asigurarea standardelor de protecţie a muncii, obligaţie care îi revine prin contractul de execuţie a lucrărilor încheiat”, susţine sursa citată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult