Acasa Actualitate-InternaSocial Accident la RATB: Un tramvai a lovit un autobuz. Zece răniți

Accident la RATB: Un tramvai a lovit un autobuz. Zece răniți

scris de A.P.
19 afisari

Accident la RATB. Un tramvai a lovit un autobuz, la intersecţia Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu, din Bucureşti. Zece persoane au fost rănite.

Un tramvai a lovit un autobuz. (Foto: ISU Bucureşti)

Un tramvai a lovit un autobuz. (Foto: ISU Bucureşti)

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Tramvaiul venea de pe şoseaua Mihai Bravu şi urma să intre pe Calea Vitan, moment în care a lovit în uşa din spate un autobuz al liniei 123, care ar fi încercat să forţeze culoarea verde a semaforului pentru a traversa intersecţia. În urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte şi uşa a fost deformată.

Unsprezece persoane au suferit răni la cap şi la picioare. Printre victime sunt şi minori. Răniţii au fost duşi la spitalele Bagdasar Arseni, Floreasca şi Pantelimon.

„Una dintre femei, în vârstă de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloană vertebrală, iar bărbatul rănit are 49 de ani şi a suferit tot un traumatism de coloană vertebrală. Toţi trei sunt conştienţi, echilibraţi hemodinamic şi respirator”, a precizat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au declarat că alţi şapte răniţi, între care doi adolescenţi, au fost duşi la spitalele Floreasca şi „Sf. Pantelimon”, starea lor fiind stabilă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS