Acasa Actualitate-InternaSocial Accident la SUN Plaza: un mort si doi raniti

Accident la SUN Plaza: un mort si doi raniti

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Trei muncitori au cazut vineri dimineata de la peste 15 metri inaltime, intr-un put de lift, din mallul Sun Plaza. Doi dintre ei a fost transportati la spital. In cazul celuilalt, din pacate soarta nu a fost atat de dreapta si a murit in urma impactului.

Cei trei lucrau intr-un put de lift care urma sa fie dat in folosinta si se pare ca trasportau materiale de constructii pe care le trageau prin putul neamenajat. Toti erau asigurati, conform reprezentantilor IGSU dar se pare ca nu indeajuns de bine. In timpul manevrelor de ridicare a unor materilale de constructii, pe care le trageau cu o sfoara, podeaua de blana pe care erau a cedat si au cazut de la nivelul 2 la minus 2. Cristian Nechina de 27 de ani si Batlan Constantin de 39 de ani au scapat doar cu rani usoare si au fost trasportati de urgenta la spitalul Bagdasar. Insa pentru Vintila Tudorel de 54 de ani caderea s-a dovedit a fi fatala. Acesta a cazut de la peste 15 metri in putul al carui subsol era inundat de apa cu o inaltime de aproape 1 metru. “Cauzele mortii barbatului nu sunt deocamdata certe. Asteptam sa vina medicina legala si Inspectia Muncii. Deocamdata nu pot sa va spun mai multe” a declarat pentru ziuaveche.ro un reprezentat IGSU.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult