Acasa Actualitate-InternaSocial Accident pe A2. Circulatia grea in drum spre Litoral

Accident pe A2. Circulatia grea in drum spre Litoral

scris de Ziua Veche
1 afisari

Circulatia rutiera este intrerupta, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre litoral, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, citat de Mediafax, din cauza producerii, in jurul orei 07.30, a unei tamponari intre trei masinila kilometrul 155 , circulatia rutiera este provizoriu deviata de pe Autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda, sensul catre litoral, pe la Drajna, spre Slobozia.

0 comentariu

Tom 24-07-2010 - 06:10

Aici este scoala viitorilor generali ai armatei romane ! Nu general facut pe puncte ca „Gabi fixativ” ! Din capitan de intendententa demisionat prin 94-95 ,a ajuns general cu 4 stele in 2009 ! Ce merite are individul ? Ce trupe a comandat ? A luat mai multe grade decat ofiterii care au facut frontul din 1941-1945 ! Rusine ,rusine ,rusine pentru cei care l-au avansat incalcand legea 80 !

RaduC 24-07-2010 - 14:58

E cumva vorba si de armata care a sprijinit natiunea, care acum e in rezerva si care acum e bataia de joc a UNPR si a PDL? Armata de astazi va ajunge si ea in rezerva. Si atunci? crede cineva ca acesta armata activa acum, nu-si da seama ca o asteapta aceeasi umilinta si batjocura? Si in consecinta, chiar credeti ca o sa se sacrifice, chiar asa din greu pentru statul care-i pregateste un viitor de rahat?

ioan 24-07-2010 - 16:32

Domnule ministru doar vorbe! Armata traieste zile de umilinta, a fost supusa oprobiului public de catre insusi premierul Romaniei. Caz unic in istoria omenirii. In acest timp, comandantul suprem se preface ca nu aude si nu vede, seful SMG se ascunde, dumneavoastra indrugati lozinci!
Daca vreti armata performanta, domnilor politicieni ivestiti in aceasta, daca nu desfintati-o, pentru ca fara bani nici o armata din istorie nu a supravietuit. Nu uitati ca din ceea ce a mai ramas din resursa umana valoroasa se cam pierde, pentru ca intr-o institutie marginalizata nimeni nu prea doreste sa munceasca. Tehnica este cam batrana, dar frumoasa de aratat la parada! Au ajuns militarii romani sa le fie rusine sa iasa in uniforma pe strada, pentru ca sunt interpelati de catre difereti anonimi cu apelativul…”mercenari firati ai….sau bugetari de lux!” Pensionarii militari sunt suravegheati de catre vecini, ce cumpara si unde se duc, fiind priviti ca niste dusmani de clasa, unii caremunceau au fost dati afara din sistemul bugetar pentru a face loc clientelei, desi erau oameni disciplinati si performanti! Lasati-va de lozinci domnilor politicieni, acestea nu construiesc nimic!
Daca vreti armata redati-le demnitatea militarilor asa cum le-a fost daruita de Cuza, Carol I, chiar si Ceusescu avea mai mult respect pentru militari!

karadeniz 24-07-2010 - 22:40

Biserica si Armata cei doi stalpi ai nemului romanesc sunt putrezi rau de tot. Cei 20 de ani de democratie si libertate i-au erodat puternic, atat din exterior cat si din interior. Politizarea celor doua instituti s-a dovedit un virus letal, singura solutie este refacerea din temelii a acestora. Din pacate nu exista consens si vointa pentru acest lucru si in curand vom plati din greu acest fapt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult