Acasa Actualitate-InternaSocial Accident rutier grav in Cehia. 4 morti si 3 răniţi. Sunt români (galerie FOTO VIDEO)

Accident rutier grav in Cehia. 4 morti si 3 răniţi. Sunt români (galerie FOTO VIDEO)

scris de C.F.V.
29 afisari

Patru români au murit şi trei au fost răniţi într-un accident care s-a petrecut marţi pe autostrada D5 (Praga-Nurenberg), în dreptul oraşului Plzen, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.
accident romani cehiaPotrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Afacerilor Externe, în accidentul rutier au fost implicate un camion şi un autoturism, ambele înmatriculate în România. Accidentul s-a produs în dreptul oraşului ceh Plzen, pe autostrada D5 care face legătura între Praga şi frontiera cu Germania, iar conform declaraţiilor unor reprezentanţi ai Poliţiei, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat în parapetele de protecţie de pe marginea autostrăzii.

accident cehia 1accident cehia 2accident cehia“În urma coliziunii, patru dintre cetăţenii români aflaţi în autoturism şi-au pierdut viaţa, alţi trei fiind transportaţi la Spitalul Universitar din Plzen, doi dintre aceştia aflându-se în stare gravă. În urma instrucţiunilor transmise de către Centrala MAE, consulul român s-a deplasat, în regim de urgenţă, la unităţile spitaliceşti în care sunt internaţi cetăţenii români răniţi, precum şi la organele de poliţie în vederea obţinerii de informaţii suplimentare”,anunţă oficialii Ministerului de Externe.

Sursa citată mai anunţă că poliţia cehă a început urmărirea penală împotriva şoferului camionului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult