Acasa Actualitate-InternaSocial Accident rutier soldat cu 3 morţi pe DN1 între Teiuş şi Alba Iulia

Accident rutier soldat cu 3 morţi pe DN1 între Teiuş şi Alba Iulia

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Accidentul care a implicat ciocnirea unui autoturism cu o cisternă încărcată cu gaz lichefiat a avut loc în zona localităţii Oiejdea pe DN1 (E81).

Trei barbati au murit pe DN1 intre Teius si Alba Iulia in urma unui accident rutier

În urma celui mai grav accident rutier din judeţul Alba din ultimul an, trei bărbaţi au murit, iar traficul a fost blocat pe un sens de mers. Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, inspector principal Luminiţa Prodan, a anunţat că accidentul rutier s-a produs  în momentul în care autoturismul a pătruns pe contrasens, cisterna nemaiavând posibilitatea de a evita impactul frontal, din spusele şoferului.

Luminiţa Prodan a specificat că din fericire nu există scurgeri de gaz din cisternă, astfel că riscul producerii unei explozii a fost evitat. Cisterna este înmatriculată în Bucureşti, iar autoturismul, care circula pe direcţia TeiuşAlba Iulia, aparţine unei firme din oraşul Abrud.  La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” Alba, dar şi poliţişti care urmează să stabilisească cu exactitae cauza producerii primului accident rutier mortal produs în ultimele trei luni pe drumurile din judeţul Alba.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult