Acasa Actualitate-InternaSocial Accident rutier soldat cu doi morţi pe DN7 – Trafic blocat

Accident rutier soldat cu doi morţi pe DN7 – Trafic blocat

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Luni dimineaţă în zona localităţii Drăganu din judeţul Argeş, doi oameni au murit şi trei au fost răniţi în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN7.

Primele cercetări au arătat faptul că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare, care a dus la ciocnirea frontală a autoturismului implicat cu o autocisternă. Potrivit Agerpres, un bărbat şi o femeie din autoturism au murit pe loc. Traficul rutier este complet blocat pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, după ce în aceaşi zona s-a petrecut şi un carambol în care au fost implicate trei autocamioane, fără însă a se produce şi alte victime.

În urma intervenţiei a două ambulanţe SMURD şi a unui echipaj de descercare, au fost scoşi din maşinile implicate în primul accident trei răniţi. Cei trei, doi din autoturism şi unul din autocisternă au fost transporaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult