Acasa Actualitate-InternaSocial Accidente în lanţ pe A1. Vezi pe unde se circulă greu

Accidente în lanţ pe A1. Vezi pe unde se circulă greu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Doi jandarmi au fost răniţi şi opt autovehicule au fost avariate în două accidente produse în mai puţin de o oră, marţi dimineaţă, pe autostrada Bucureşti – Piteşti.

Accidentele au avut loc la kilometrul 114, pe sensul de mers spre Bucureşti. Într-una dintre coliziuni au fost implicate şase autovehicule, iar în cealaltă o maşină a jandarmeriei şi una de curierat rapid, informeză Realitatea.net.

Jandarmii opriseră ca să acorde primul ajutor şoferilor implicaţi în carambol. Doi oameni ai legii răniţi uşor au fost duşi la spital pentru investigaţii. Şoferii maşinilor implicate, dar şi poliţiştii spun că evenimentele s-au produs din cauza poleiului de pe carosabil.

De altfel, Secţia de Dumuri Naţionale Piteşti a primit şi o amendă de 6.000 de lei, pentru că lucrătorii au împraştiat pe carosabil doar nisip, nu şi sare.

La această oră, la Centrul Infotrafic nu este anunţat niciun drum naţional cu circulaţia blocată. Însă, pe unele sectoare afectate de alunecări de teren, întrucât se derulează lucrări de consolidare şi refacere a părţii carosabile, traficul rutier este uşor îngreunat pe:

DN 1 Câmpina – Cornu, în judeţul Prahova

DN73C, în zona localităţii argeşene Godeni

DN15, la Tulgheş, în judeţul Harghita

Pe multe artere importante din ţară există un strat subţire de zăpadă şi, din acest motiv, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat. Cele mai importante dintre acestea sunt:

DN7A Voineasa – Obârşia Lotrului( judeţul Vâlcea)

DN15 Topliţa – Tulgheş( judeţul Harghita)

DN73A Râşnov – Şercaia ( judeţul Braşov)

DN67C Novaci – Rânca( judeţul Gorj)

DN12C Gheorgheni – Lacu Roşu( judeţul Harghita)

DN1R, la Beliş, în judeţul Cluj

Pentru evitarea implicării în accidente rutiere, Centrul Infotrafic le recomandă conducătorilor auto să-şi echipeze vehiculele pentru sezonul rece, să circule cu o viteză adaptată condiţiilor de drum, să nu bruscheze comenzile maşinii şi, înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la traseul ales la numărul de telefon 021/9360, al Comandamentului Central de Iarnă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult