Acasa Actualitate-InternaSocial Accidentul aviatic din Siutghiol: Medicul Laura Vizireanu, înmormânat cu onoruri militare

Accidentul aviatic din Siutghiol: Medicul Laura Vizireanu, înmormânat cu onoruri militare

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Laura Vizireanu, medicul SMURD care a murit în urma accidentului aviatic de luni, 15 decembrie, din județul Constanța, va fi înmormântată joi, la Brăila, cu onoruri militare.

Accidentul aviatic din Siutghiol: Medicul Laura Vizireanu, înmormânat cu onoruri militare (foto:bucuresti.cityfm.ro)

Accidentul aviatic din Siutghiol: Medicul Laura Vizireanu, înmormânat cu onoruri militare (foto:bucuresti.cityfm.ro)

Decizia ca Laura Vizireanu să fie înmormântată cu onoruri militare, deși nu era cadru MApN sau MAI, vine ca urmare a faptului că medicul SMURD și-a pierdut viața într-o misiune de salvare de vieți omenești. Sicriul cu trupul Laurei Vizireanu va fi purtat pe umeri, până la mormânt, de colegii de la SMURD Brăila, iar Garda militară va fi cea care va executa salvele de pistol mitralieră. Înmormântarea va avea loc joi, la ora 13:00, la Cimitirul Sfântul Constantin din Brăila, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, lt.col. Ștefan Stoian, potirivt Agerpres.

Sute de brăileni, rude, prieteni, dar și oameni simpli, care au auzit de tragedie, au venit la Catedrala Nașterea Domnului din Brăila să își ia adio de la tânăra de 39 de ani, care a murit în misiune. Laura Vizireanu a fost căsătorită, până anul trecut, cu șeful Inspectoratului Județean de Poliție Brăila, Mircea Relu Vizitiu, împreună cu care avea un băiețel de 9 ani. Născutăpe 21 aprilie 1975, Laura Vizireanu a absolvit Facultatea de Medicină „Ovidius” Constanța, promoția 2002.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult