Acasa Actualitate-InternaSocial Accidentul de la Lujerului: Vezi cum dă RATB despăgubirile

Accidentul de la Lujerului: Vezi cum dă RATB despăgubirile

scris de A.B.
2 afisari

Pentru a primi despăgubiri, victimele accidentului din pasajul Lujerului trebuie să depună o cerere la RATB. 

accident

foto: realitatea.net

Victimele accidentului care a avut loc săptămâna trecută în pasajul Lujerului, în care au fost implicate trei tramvaie aparţinând Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), trebuie să depună o cerere la sediul regiei pentru a putea primi despăgubiri de la ASTRA SA, societatea cu care regia are încheiat un contract de asigurare a călătorilor.

„În vederea formulării cererii de despăgubire către societatea de asigurări ASTRA SA, cu care RATB are încheiat contract, persoanele vătămate în accidentul de tramvai trebuie să depună o cerere la sediul RATB din Str. Dinicu Golescu, nr. 1, sector 1. În urma solicitării, RATB va transmite părţii prejudiciate toate informaţiile necesare pentru formularea cererii de despăgubire”, se precizează întrun comunicat remis  Agerpres.

Totodată, regia de transport va înştiinţa asiguratorul RCA cu privire la solicitările de despăgubire primite de la persoanele prejudiciate.

RATB a înştiinţat deja societatea de asigurări cu privire la evenimentul respectiv.

În jur de 90 de persoane au fost rănite în accidentul de joi dimineaţă, din Pasajul Lujerului, unde două tramvaie s-au ciocnit şi au deraiat de pe linie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult