Acasa Actualitate-InternaSocial Aceleasi venituri pentru Water Park

Aceleasi venituri pentru Water Park

scris de Ziua Veche
3 afisari

Water Park din Otopeni asteapta, in acest sezon, aproximativ 100 000 de persoane si venituri de aproximativ 1,5 milioane euro, adica aceleasi cifre pe care le-a inregistrat si anul trecut.
Noutatea parcului acvatic de anul acesta consta in amenajarea a doua terenuri de sport pe nisip, respectiv de volei si de fotbal, alaturi de care se regasesc 4000 de sezlonguri, 9 piscine, 27 de tobogane, terase, cafenea si restaurant. In orice caz, cam jumatate dintre venituri se inregistreaza din consumatia de la terase. Intrarea pentru copiii sub 1,3 metri inaltime este de 15 lei si pentru adulti de 30 de lei, iar in week-end, parcul acvatic este deschis de la orele 9 la 20, perioada in care intrarea pentru copiii sub 1,3 metri inaltime este de 25 de lei, iar pentru adulti de 50 de lei.

0 comentariu

Victor 19-07-2010 - 21:17

Îmi este rușine ca sunt coleg cu acest individ! PNL este dator sa ceara scuze colegei dumneavoastră!

Viorica Ianc 20-07-2010 - 04:42

Este frumoasa !

Cred ca pentru Doamna Cornelia Popescu
este necesar un curs de autoaparare !
Cred ca pnl Bucuresti este nepotul lui
putin de la moscova.

„…la care ti extrem…” numai aici
gramatical nu este corect ! In rest ?
Political nici vorba !

Sandu 20-07-2010 - 05:25

Triunghiul amoros Stroe-Lambru-Balasescu este cel care conduce PNL din punct de vedere organizatoric. Iar Crin Antonescu care sta mai mult la Strasbourg de cit în țară habar nu are. Păcat ca au ajuns sa amenințe un jurnalist care își face datoria. Daca nici acum Antonescu nu face nimic, înseamna ca este adevărat ca Stroe și Balasescu îl șantajează cu rezultatul de la Congres.

Cezar 20-07-2010 - 05:43

Si eu ma rusinez ca simplu membru PNL, ca sunt coleg cu acest individ. Faptul insa ca dl Antonescu nu reactioneaza este si mai grav. Sa fie oare acesta din urma, doar marioneta echipei din sectorul unu care a confiscat PNL?

alfabetar 20-07-2010 - 08:53

Mi se pare foarte grav faptul in sine: amenintarea! Cu atat mai mult cu cat e venita din partea unui membru al unui partid! Intr-o lume care se vrea democratica amenintarea nu-si are locul. Daca jurnalistilor le va fi frica sa se exprime atunci ne reintoarcem in perioada ‘epocii de aur’.
PNL ar trebui sa fie sanctionat si asta mai ales de electorat, pentru ca acolo ii doare cel mai tare. In rest, PNL deja e o umbra a ceea ce a fost, iar Antonescu este o simpla marioneta care da bine la tv.

capra 20-07-2010 - 15:22

Amenintarea cuiva cu agresiune,este un delict.Cum reactioneaza politia si justitia?
Acest individ mai este inca membru PDL?
Nu i-a fost ceruta demisia?
„Crinul” este lider de partid sau sef de
gasca?

urbos 20-07-2010 - 23:57

Cine va ameninta pe voi ma kurve proaste? Se dau gunoaiele victime. Si ale cui victime, saracii viermi ai lui Basescu, lepadatura cu apucaturi de Ceausescu, victimele ultimului partid istoric ramas in picioare in ciuda tuturos javrelor securiste. Sictir ma pui de naparca.

alfabetar 21-07-2010 - 06:31

Sictir tie, mai nesimtitule!

Anonim 22-07-2010 - 07:23

Au aparut si bancurile:

Stiti cind il sanctioneaza Crin pe Balasescu (sau pe oricine altcineva)?
Cind o sa revina din concediu. Adica NICIODATA!

nik 24-07-2010 - 05:27

de la bun inceput a fost pus in fruntea pnl pentu ca e prostut si usor de manevrat.cat despre repetent cum il plateste parlamentul pardon noi ca e platit din bani publici daca el trece pe la parlament numai cu cenzura in mana.eu daca nu merg la munca nu sant platit el da de ce are doua perchi….ar trbui facuta prezenta si dupa prticipari platiti

Alex 01-08-2010 - 09:14

Institutiile statului nu se autosesizeaza? Iar daca nu, de ce acest e-mail nu este prezentat ca dovada amenintarilor proferate de acel individ scabros de la PNL? Este caz penal.

P.S. Tacerea complice a lui Crin Antonescu dar si a celorlati membri din conducerea PNL sunt relevante pentru modul in care acest partid al, mai degraba, lipsei de bun simt, intelege libertatea presei si a cuvantului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult