Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Actorul Şerban Ionescu a murit la Spitalul Floreasca

UPDATE – Actorul Şerban Ionescu a murit la Spitalul Floreasca

scris de A.B.
0 afisari

UPDATE – Şerban Ionescu a încetat din viaţă miercuri seară, la Spitalul Floreasca, a declarat directorul unităţii medicale, Radu Macovei. Conform sursei citate, decesul actorului a suvenit în jurul orei 23.30, anunta mediafax.ro.

Actorul Şerban Ionescu a fost internat marţi dimineaţă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Serban Ionescu

Şerban Ionescu

Şerban Ionescu are o insuficienţă respiratorie cauzată de boala de care suferă, a declarat pentru Agerpres prof. dr. Ioana Grinţescu, şefa Clinicii de Terapie Intensivă. Ea a precizat că funcţiile vitale sunt susţinute prin manevre de Terapie Intensivă.

Actorul Şerban Ionescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă ‘Elias’ pe 19 septembrie pentru a-şi continua protocolul pentru tratamentul bolilor neurologice de care suferă, anunţa atunci purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.

Motivul internării l-a reprezentat realizarea unei proceduri chirurgicale pentru asigurarea unei alimentaţii complete. ‘Această procedură era necesară şi continuă protocolul de monitorizare în cadrul suferinţei neurologice (scleroză laterală amiotrofică). Pacientul este conştient, nu prezintă tulburări respiratorii, nu necesită alt tip de îngrijire medicală, motiv pentru care se va externa’, se arăta într-un comunicat de presă al Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult