Acasa Actualitate-InternaSocial ADMITERE 2011. Vezi primele rezultate la facultăţile din Universitatea Bucureşti

ADMITERE 2011. Vezi primele rezultate la facultăţile din Universitatea Bucureşti

scris de D.S.S.
97 afisari

Înscrierea la admitere la facultăţile Universităţii din Bucureşti a avut loc între 8 şi 18 iulie. Peste 20.000 de candidaţi şi-au depus dosarele în această sesiune, pentru admiterea la studii universitare de licenţă, cu o medie de patru candidaţi pe locurile de la buget. Universitatea Bucureşti a scos la concursul din vara acestui an 4.555 de locuri bugetate şi alte 6.495 de locuri cu taxă.

 


 

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a afişat  rezultatele admiterii din sesiunea iulie 2011.

Consultați informaţiile privind confirmarea locului și depunerea contestațiilor.

 Rezultatele obţinute de candidaţii la sesiunea de admitere din iulie 2011 pentru specializările Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii din Bucureşti au fost afişate pe site-ul instituţiei.

Facultatea de Geografie a afişat rezultatele admiterii din sesiunea iulie 2011. Accesează site-ul instituţiei şi află pe ce loc ai fost admis. De asemenea, descarcă documentul cu anunţuri importante şi află perioada de confirmări şi retrageri, apoi, în funcţie de locul ocupat, descarcă şi completează unul dintre cele patru tipuri de formulare.

Facultatea de Fizică a afişat rezultatele admiterii din sesiunea iulie 2011. Află perioada de confirmări şi retrageri accesând site-ul instituției.

Facultatea de Litere a afișat rezultatele concursului de admitere, sesiunea iulie 2011.

Consultați informaţiile privind depunerea contestațiilor și confirmarea locului.

Facultatea de Geologie și Geofizică a afișat rezultatele examenului de admitere, sesiunea iulie 2011. Accesează site-ul instituției și află rezultatele pentru:

  • Locuri la buget

Inginerie geologică

Geologie

Geofizică

  • Locuri la taxă

Inginerie geologică

Geologie

Geofizică

Facultatea de Istorie a afișat rezulatele la admiterea din sesiunea iulie 2011. Intră pe site-ul instituției și citește și anunțurile legate de procedurile de confirmare a locului, retragerea dosarului și termenele limită pentru completarea dosarului de admitere. 

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a afișat rezultatele la concursul de admitere, sesiunea iulie 2011. Accesează site-ul insituției și află mai multe informații despre procedura de confirmare a locului. Confirmarea locului este obligatorie și se face în zilele de 20-21-22 iulie 2011,  între orele 10.00-14.00, la secretariatul facultății. ATENȚIE: Locurile neconfirmate vor fi redistribuite.

Facultatea de Geografie a afișat rezultatele testului grilă susținut de candidați în sesiunea de admitere din iulie 2011. Accesând site-ul instituției puteți afla și răspunsurile corecte la testul grilă susținut în 20 iulie 2011.

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a afișat rezultatele examenului de admitere, sesiunea iulie 2011. Accesează site-ul instituției și află rezultatele la:

Psihologie

Pedagogie

Psihopedagogie specială

Pedagogia învățământului Primar și Preșcolar

Atenție: Fiecare listă de rezultate este precedată de un regulament ce conține pașii pe care trebuie să-i urmați pentru confirmarea locului, completarea dosarului și alte informații utile.

Facultatea de Biologie a afișat rezultatele preliminare la admitere, sesiunea iulie 2011. Intră pe site-ul Facultății de Biologie și află care sunt etapele pentru confirmarea locului la buget sau la taxă sau ce trebuie să faci pentru obținerea unui loc în cămin. Citește cu atenție și afișul – regulament admitere 2011 de pe site-ul facultății.

 Facultatea de Filosofie a afișat rezultatele admiterii 2011. Accesează site-ul instituției și citește cu atenție anunțurile importante pentru a afla care sunt următorii pași pentru finalizarea procesului de admitere.

 Facultatea de Matematică și Informatică a afișat rezultatele concursului de admitere, sesiunea iulie 2011, domeniile matematică și informatică. Intră pe site-ul facultății și află ce notă ai luat.

Facultatea de Administrație și Afaceri a afișat rezultatele la admiterea din sesiunea iulie 2011. Accesează site-ul instituției și află rezultatele la cele trei specializări, buget și taxă. De asemenea, citește cu atenție anunțurile legate de termenele limită de confirmare a locurilor.

Facultatea de Chimie a afișat rezultatele admiterii din sesiunea iulie 2011. Rezultatele se găsesc pe site-ul Facultății de Chimie.

Facultatea de Ştiinţe Politice  

Potrivit datelor centralizate de Universitatea Bucureşti, cei mai mulţi candidaţi au fost înscrişi la Facultatea de Administraţie şi Afaceri – 9,86 candidaţi pe un loc, iar cea mai căutată specializare a facultăţii este Administrarea afacerilor, cu 16,65 candidaţi pe un loc.

O altă facultate solicitată este cea de Geografie, unde sunt 7,35 candidaţi pe un loc, cu specializările Planificare teritorială – 10,95 pe un loc, Hidrologie şi Meteorologie – 10,91, Geografia turismului – 10,38, Cartografie – 10,08 şi Geografie Bucureşti – zi, cu 9,67 candidaţi pe un loc.

La Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine concurenţa este de 7,23 candidaţi pe un loc, iar cele mai căutate specializări sunt Limbi Moderne Aplicate – 69,9, Studii americane – 23,9, Portugheză – 18,5, Italiană – 15,86, Japoneză – 9,46 şi Rusă – 8,16.

La Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării sunt 6,57 candidaţi pe un loc, la Facultatea de Ştiinţe Politice – 5,59, la Facultatea de Drept – 5,26, la Facultatea de Biologie – 5,15, la Facultatea de Istorie – 5 şi la Facultatea de Litere – 4,48, unde cea mai căutată specializare este Studii europene, cu 10,43 candidaţi pe un loc. Totodată, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială concurenţa este de 3,17 candidaţi pe un loc.

La polul opus sunt facultăţile de Fizică, unde sunt 0,5 candidaţi înscrişi pe un loc, Teologie ortodoxă – 0,87 candidaţi pe un loc, Teologie Baptistă – 0,48 şi Teologie Romano-Catolică – 0,8.

În perioada 18-23 iulie, candidaţii înscrişi la facultăţile la care se organizează examene de admitere vor susţine probele stabilite. Data limită de afişare a rezultatelor este 26 iulie.

2 comentarii

YAAKOV 19-07-2011 - 18:40

Vad ca cei mai multi absolventi de liceu s-au inghesuit la facultatile de unde ies sefi sau vatafi. Ca sa invete sa produca ceva nu le place, ca meseriile si ingineria sunt pentru chinezi.

vlad 19-07-2011 - 21:22

URA! Acum pot pleca in vacanta cu automobilul, trenul macar cateva zile sa ma simt bine. Termin eu facultatea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult