Acasa Actualitate-InternaSocial ADMITERE 2014 la UMF “Carol Davila”

ADMITERE 2014 la UMF “Carol Davila”

scris de S. P.
40 afisari

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București va organiza la 23 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licență pentru anul 2014 – 2015 la cele patru facultăți: Medicină, Farmacie, Medicină Dentară și Moașe și Asistență Medicală.

Medicii din România ameninţă cu proteste

Admitere facultate medicina Bucuresti UMF carol Davila

Potrivit unui comunicat de presă al UMF remis Agerpres, înscrierile vor avea loc în perioada 14 — 18 iulie, între orele 9,00 și 15,00, la secretariatele facultăților.

ADMITERE 2014 la UMF „Carol Davila”. Astfel, candidații trebuie să-și întocmească un dosar ce va conține următoarele: o cerere de înscriere ce va fi completată la secretariat pe calculator și semnată de candidat după examinarea conformității datelor solicitate de formularul respectiv, diplomă de bacalaureat, diploma echivalentă cu cea de bacalaureat — recunoscută de MEN (în cazul absolvenților de liceu care au susținut examenul de bacalaureat în afara României), adeverința din care să rezulte calitatea de student (pentru studenții care urmează o a doua specializare), diploma de licență sau diploma echivalentă cu aceasta, pentru absolvenții instituțiilor de învățământ superior care doresc să urmeze o a doua specializare.

ADMITERE 2014 la UMF „Carol Davila”. De asemenea, candidații vor trebui să dețină o copie după cartea de identitate, sau pașaportul valabil, copie legalizată a certificatului de naștere, copie legalizată după certificatul de căsătorie, dacă este cazul, adeverință medicală eliberată, după caz, de către medicul școlar sau de către medicul de familie care atestă că persoana respectivă este aptă din punct de vedere medical — în original, patru fotografii color tip buletin, dosar plic și chitanța doveditoare a plății taxei de înscriere în valoare de 200 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult