Acasa Actualitate-InternaSocial ADMITERE 2015. Facultatea de Litere – notele la concursul de dosare

ADMITERE 2015. Facultatea de Litere – notele la concursul de dosare

scris de Z.V.
10 afisari

Facultatea de Litere a afișat notele la concursul de dosare în sesiunea de admitere iulie 2015.
IMPORTANT!

Rezultate ADMITERE 2013 - Facultatea de Litere

Rezultate ADMITERE 2015 – Facultatea de Litere

Aceste liste nu reprezintă rezultatele examenului de admitere, ci sunt alcătuite pentru a oferi tuturor candidaţilor o grilă comparativă de orientare în vederea depunerii opţiunilor.
În perioada 25 – 29 iulie, cei care doresc să devină studenţi la Litere vor depune opţiunile pentru locurile bugetate (prin completarea la facultate a unui formular şi prin depunerea diplomei de bacalaureat în original) și/sau pentru locurile cu taxă (prin completarea la facultate a unui formular şi prin depunerea unui avans de 775 de lei din taxa aferentă primului an de studiu – avansul se va depune la Casieria Universităţii din Bucureşti care va funcționa după următorul program: luni – joi: 10:00-14:00; vineri, sâmbătă și duminică: 09:00-12:00).
Listele cu rezultate pot fi consultate aici.
În data de 30 iulie, candidaţii care au depus aceste opţiuni vor fi listaţi în ordinea descrescătoare a mediei. Listele nou obţinute vor reprezenta rezultatele finale.
– Candidaţii care nu depun niciun fel de opţiune vor fi considerați retrași din concurs, indiferent de poziţia/poziţiile obţinută/e în listele iniţiale.
– Se pot depune opţiuni multiple pentru a exista mai multe şanse de admitere.
– Avansul depus pentru confirmarea unui loc cu taxă se restituie atât în cazul în care candidatul este admis la buget, cât şi în cazul în care nu i se poate atribui locul cu taxă solicitat (se va reţine un procent de 10 % reprezentând comisionul perceput de bancă).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult