Acasa Actualitate-InternaSocial ADMITERE 2015. Rezultate Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

ADMITERE 2015. Rezultate Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

scris de Z.V.
20 afisari

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a afișat rezultatele admiterii la specializarea Jurnalism din sesiunea iulie 2015.

rezultate admitere facultatea de jurnalism

Rezultate admitere Facultatea de jurnalism

La Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (8,12 candidaţi/loc), cea mai căutată specializare este Publicitate (13,05 candidaţi/loc), iar la Facultatea de Litere (2,29 candidaţi/loc), Comunicare şi Relaţii Publice – 4,68 candidaţi/loc.
Contestaţiile pentru admiterea la programul de studii Jurnalism se vor depune (formular tip) la secretariatul facultăţii, în zilele de 23 şi 24 iulie, între orele 10.00-14.00.
Confirmarea locurilor pentru candidaţii admişi la programul de studii Jurnalism, pe locurile de la buget, taxă şi ID, se va face cu Diploma de bacalaureat.

Programul de confirmare a locurilor: 23 – 25 iulie, orele 10.00-14.00.

ALTE PRECIZĂRI

Potrivit precizărilor conducerii Universităţii din Bucureşti, confirmarea locului este obligatorie și se face în modul următor:

1. Candidaţii admiși pe locurile de la buget vor confirma locul prin depunerea Diplomei de bacalaureat în original.

2. Candidaţii admişi pe locurile cu taxă și la învăţământul la distanţă trebuie să confirme locul prin:

a. cerere tip pentru confirmarea locului cu taxă;

b. Diploma de bacalaureat în copie legalizată;

c. chitanţa prin care dovedeşte plata primei rate – 500 de lei, la B.C.R. Sector 5, Cod IBAN RO 03 RNCB 0076010452620060, pentru Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Bdul. Iuliu Maniu, nr. 1-3, sector 6, Bucureşti, Cod fiscal 4505502.

 

VEZI AICI REZULTATE ADMITERE 2015 FACULTATEA DE JURNALISM SI STIINTELE COMUNICARII

ATENŢIE!!!

I. Candidații care s-au înscris la un singur program de studii și au depus la înscriere Diploma de bacalaureat în original se consideră că au confirmat locul de la buget.

II. Candidații care au depus la înscriere două sau trei dosare (pentru mai multe programe de studii) trebuie să-și confirme locurile obținute astfel:

Dacă au fost admiși pe locurile de la buget la două sau trei programe de studii, pot urma un singur program de studii pe locurile de la buget. De aceea, trebuie să opteze pentru programul de studii la care doresc să rămână pe locurile de la buget prin depunerea unei cereri tip de confirmare a locului și să depună diploma de bacalaureat în original la dosarul de candidat depus pentru acest program de studii;
Dacă au fost admiși pe locurile cu taxă, trebuie să opteze pentru programul de studii la care doresc să rămână pe locurile cu taxă prin depunerea unei cerere tip de confirmare a locului cu taxă la programul de studii, diploma de bacalaureat în copie legalizată și chitanța prin care dovedeşte plata primei rate.

ATENŢIE!!!

Este obligatorie respectarea termenului de confirmare a locului. Persoanele care nu îşi confirmă locul vor fi scoase de pe liste.

Locurile rămase neconfirmate vor fi ocupate, după expirarea termenului de confirmare, de candidaţii care urmează în clasament, în ordinea strictă a mediilor.

PRECIZĂRI PRIVIND RETRAGEREA DOSARELOR LA PROGRAMUL DE STUDII JURNALISM

Retragerea dosarelor de către candidații respinși se poate face, pe baza unei Cereri tip, în perioada 23 – 31 iulie sau după data de 1 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 12.00. Candidații TREBUIE să aibă asupra lor legitimația de concurs.

CERERI PENTRU CĂMIN

Candidații admiși pe locurile de la buget, la programul de licență, sunt rugați să se prezinte cu 2 fotografii tip buletin, la sala 602 pentru completarea cererii de cazare, în perioada 23 – 30 iulie 2015 (mai puțin sâmbătă și duminică), zilnic între orele 9,00-14,00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult