Acasa Actualitate-InternaSocial Admitere liceu – Bucuresti, centru special de înscriere pentru candidaţii din alte judeţe

Admitere liceu – Bucuresti, centru special de înscriere pentru candidaţii din alte judeţe

scris de D.S.S.
3 afisari

Comisia de admitere a municipiului Bucureşti a organizat un centru special de înscriere pentru candidaţii proveniţi din alte judeţe care doresc admiterea în unităţile de învăţământ liceal din Capitală.

admitere 2011 (obiectivbr.ro)

Admitere 2012

Centrul este organizat la Şcoala nr.1 ‘Sf.Voievozi’ din Str. Atelierului. Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB), candidaţii se vor prezenta la centrul special cu fişa de înscriere eliberată de unitatea şcolară absolvită care va avea număr de înregistrare şi ştampilă, cu buletinul în original, dar şi cu o copie xerox a acestuia. ‘Candidaţii vor fi însoţiţi de părinte/tutore. Opţiunile din fişele de înscriere ale candidaţilor din alte judeţe vor fi completate la centrul special de înscriere, nu la şcoala de provenienţă’, precizează IŞMB.
În vederea completării opţiunilor pentru unităţile de învăţământ din Bucureşti, candidaţii vor beneficia la centrul special de înscriere de prezenţa unui profesor consilier şi vor avea la dispoziţie, pentru consultare, broşura ‘Admiterea în clasa a IX-a învăţământ preuniversitar de stat 2012-2013‘.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult