Acasa Actualitate-InternaSocial Admitere Medicina 2013. Mai mulţi candidaţi contestă subiectele

Admitere Medicina 2013. Mai mulţi candidaţi contestă subiectele

scris de L.M.
9 afisari

Admitere Medicina 2013. Mai mulţi candidaţi contestă subiectele. Zeci de candidaţi respinşi la admiterea la Facultatea de Medicină de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila” din Capitală contestă subiectele de la examen motivând că unele dintre ele nu erau din programă, iar altele au fost formulate greşit.

Admitere Medicina 2013. Mai mulţi candidaţi contestă subiectele

Admitere Medicina 2013. Mai mulţi candidaţi contestă subiectele

Mai mulţi candidaţi respinşi la admitere au forţat, vineri, intrarea în sala în care comisia întocmea documentele referitoare la admitere, reclamând că mai multe grile au fost scanate greşit sau că au existat erori în conţinutul acestora.

Examenul de admitere la facultăţile UMFCarol Davila” a fost susţinut miercuri, iar candidaţii şi-au putut afla în aceeaşi zi rezultatele, întrucât grila a fost verificată în prezenţa acestora. Ulterior, fiecare candidat a putut contesta rezultatul obţinut la testul grilă. Vineri, au fost afişate rezultatele după soluţionarea contestaţiilor.

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior şi Cercetare Mihnea Costoiu a declarat pentru Mediafax că va discuta cazul cu rectorul UMF Ionel Sinescu. „Merg la UMF «Carol Davila» pentru a dioscuta cu domnul rector Ionel Sinescu. Ieri am fost la ASE. Am înţeles că mai mulţi candidaţi respinşi la admitere încearcă să forţeze admiterea peste cifra de şcolarizare la taxă. Trebuie să respectăm legea”, a declarat Mihnea Costoiu.

Vezi aici detalii despre Rezultate şi Admitere Medicina UMF Carol Davila!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult