Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Adrian Iovan, pilotul avionul prabuşit în Apuseni, găsit mort

UPDATE – Adrian Iovan, pilotul avionul prabuşit în Apuseni, găsit mort

scris de D.S.S.
19 afisari

UPDATE, ora 00,22 – Două dintre persoanele aflate în aeronava care a aterizat forțat luni după-amiază într-o zonă dificilă de la granița județelor Cluj, Bihor și Alba au decedat, iar alta este în stare critică, spun reprezentanții SMURD.

Un reprezentant al SMURD Bihor a declarat la Digi24 că o a doua persoană și-a pierdut viața, și anume femeia care era în stop cardiorespirator. O altă persoană este în stare critică, a declarat Hadrian Borcea. Trei dintre răniți sunt stabili, cu răni destul de grave, în timp ce o altă persoană are răni ușoare.

Medicul Victor Zota, coordonatorul Agenției Naționale de Transplant pentru București, a declarat la Digi24 că „avionul a căzut la 15.30-16.00. Probabil că dacă s-ar fi intervenit într-o oră-două ar fi putut fi salvate. Din nefericire, după două ore, starea celor doi a început să se degradeze. Medicul Zamfir a făcut tot posibilul ca să-i salveze. Era singurul care se putea mişca, Restul aveau fracturi”, a precizat medicul.

„Problema e cum localizăm un accident în ţara asta. Șapte ore nu au putut localiza locul accidentului? Dacă ajungeau echipele mai devreme, probabil că oamenii trăiau. Cum e posibil să cadă un avion şi să nu ştii unde este, 6 ore?”, a adăugat Victor Zota. El a mai spus că a vorbit de mai multe ori cu medicul Zamfir, că a comunicat acest lucru autorităților care se ocupau de operațiunea de salvare și că în final, răniții au fost găsiți tot de săteni.

—————————————

Una din persoanele aflate în aeronava care a aterizat forțat luni după-amiază într-o zonă dificilă de la granița județelor Cluj, Bihor și Alba au decedat, iar alta este în stop cardiorespirator, a declarat un salvamontist de la fața locului.

Persoana decedată este pilotul avionuluiPotrivit salvamontisului Mircea Petrescu, de la Salvamont Bihor, pilotul Adrian Iovan este mort și încarcercat.

Dan Mircea Petrescu, Salvamont Bihor, a declarat la Realitatea TV, că „pilotul e mort şi a rămas încarcerat în avion”. „Avionul e praf. Fata ar fi murit şi ea, dar nu ştiu sigur”, a spus acesta.Ulterior s+a confirmat oficial ca si tanara, medic rezident, a murit

Adrian Iovan, pilotul avionul prabuşit în Apuseni, găsit mort

Adrian Iovan, pilotul avionul prabuşit în Apuseni, găsit mort

ADRIAN IOVAN A MURIT. Pilotul ADRIAN IOVAN a terminat Liceul de Aviatie „Aurel Vlaicu”, scrie vedeteblog.com. ADRIAN IOVAN a început pilotoajul pe AN 2-uri. De-a lungul timpului, a stat la mansa mai multor tipuri de aeronave: IL 18, AN 24, BN 2 si, cel mai important, a pilotat marile Boeing-uri 737. Pe ele a zburat peste 13.000 de ore.
Iesit la pensie, ADRIAN IOVAN isi completeaza venturile pilotând BN 2-uri, „Britten Norman 2” cu opt locuri, acelasi tip de avion care s-a prabusit, luni, in zona Belis-Scarisoara.

ADRIAN IOVAN A MURIT. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. Cel mai grav incident din cariera sa de pilot a fost la o cursa spre Malaga. A intrat cu Boeingul plin cu pasageri în niste nori care nu apareau pe radar: „Am crezut ca se rupe avionul! Mi-am zis ca trebuie sa vina pensia!”, declara Adrian Iovan, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

ADRIAN IOVAN A MURIT. Căsătoria cu Romaniţa. ADRIAN IOVAN s-a casatorit cu Romanita Iovan (fosta Ciolcan) în iunie 2003. Cei doi au un baietel de doi ani, Adrian Albert. Mariajul lor s-a încheiat dupa 5 ani, in 2008.

ADRIAN IOVAN A MURIT. Episodul hoţului împuşcat.  Cuplul IOVAN a intrat în atentia presei în octombrie 2005, când Bogdan Iancu, un hot care a intrat prin efractie în locuinta acestora din Bulevardul Primaverii, a fost împuscat de ADRIAN IOVAN.

12 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-01-2014 - 03:46

Daca S T S -ul si alte servici care au tehnica de interceptare nu ar avea ca sarcina principala ascultarea si inregistrarea a persoanelor cu diferite bubite si in general cu potentiali adversari cotrocenabilului, si ar avea o aplecare si spre rezolvarea unor cazuri asemenea acestui accident aviatic, datele privind localizarea la milimetru a persoanelor accidentate .
Consider ca viata pilotului erou Iovan si a medicilor decedati putea fi salvata !
Factori de raspundere din Guvernul Romaniei trebuie sa analizeze si sa ia masurile de rigoare , deindata !

UnUL 21-01-2014 - 19:03

„Medicii decedați” era una. E drept, tot e mult prea mult !

Marian 21-01-2014 - 20:44

Dap, din pacate moartea lui Adrian Iovan ne aduce cu picioarele pe pamant. Cu greu putem spera la un ajutor din partea autoritatilor, singurul lucru la care putem spera este acela de a nu avea nicio problema in acest sens, altfel suntem pierduti. Dumnezeu sa te odihneasca, Iovan!!!

mircea 22-01-2014 - 10:50

Cine poarta raspunderea morala pentru ca Iovan efectua servicii externalizate de tip SRL ????sunt prea multe informatii aruncate pe media la deruta pentru saturatie.De ce era speriat acel secretar de stat din M.I ,l-au speriat cei din conducerea STS,SRI si IGPR???Oare realitatea nu este promovarea tuturor frizerilor,chelnerilor si croitorese cu deplome cumparate in posturi de conducere,pe merite profesionale fara nici o responsabilitate.Administratia nationala,centrala si locala nu s-a reformat si restructurat.TRAIASCA lumea da partid

UnUL 22-01-2014 - 13:55

Miracol! Vezi că poți elabora și fraze cu cap și coadă, subiect-predicat și complement, mirciulică? Perseverează : ești pe drumul cel bun!

pathfinder 22-01-2014 - 14:31

Mai are de umblat la coerenta…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 14:48

ia mai dute in matta cu /fara cratima , corect din pdvd strict gramatical , pedelepra limbista pina la degenerarea ultimei , papile gustative !
Sur la origines !

În Israel, Traian Băsescu, și-a exprimat ultima dorință, …să cumpere cu banii jos, direct de la raft !
http://1.bp.blogspot.com/-rIWgD5UsDFE/Ut9DomTGwDI/AAAAAAAAQ-c/7Ir7GC0DOSA/s1600/Raftul+plangerii.jpg

ValVerde 22-01-2014 - 15:02

🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 11:08

…mirciulica, pootza-mika !
Pilotul -EROU I o v a n , a fost un P I L O T de E X C E P T I E !
…mirciullica , ciocu-mik !

mircea 22-01-2014 - 11:22

Domnule degeaba avem aparatura ultra moderna daca la butoane si la analiza avem numai ultra performanti si de exceptii da partid si servilism.Iovan nu s-a remarcat decat cu o executie(UCIDERE) si cu o ROMANTA dezamagita.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-01-2014 - 12:45

…m….. putzulika mika!
In prima parte a analizei esti ;
In Parametri !
Ref. la partea 2 ;
in Parametri care te rwecomanda; EMBE –
Ci -li ,sm !

secuiu 22-01-2014 - 13:11

Imediat dupa ce s-a anuntat prabusirea,MAI si MAPN, trebuia sa ia toate masurile de gasire a epavei. Ei au lasat totul in seama localnicilor care erau in apropiere.Ponta ar trebui sa-si dea demisia. Si cel mai indulgent individ din tara aste de acord ca acest Tonta este o catastrofa pentru Romania si conduce un guvern de incompetenti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult