Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Procedura de arestare a lui Năstase nu a fost încheiată

UPDATE: Procedura de arestare a lui Năstase nu a fost încheiată

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat că procedura de executare a mandatului privind pedeapsa cu închisoarea a lui Adrian Năstase nu a fost încheiată.

Acest lucru s-a întâmplat, întrucât nu a fost întocmit procesul verbal de încarcerare în seara zilei de miercuri 20 iunie când a fost dată sentinţa în cazul „Trofeul Calităţii” de Tribunalul Bucureşti, iar Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. În comunicatul de presă al Poliţiei bucureştene, prezentat de mediafax se arată că „Având în vedere că, atât timp cât nu a fost întocmit procesul verbal de încarcerare şi persoana menţionată în mandatul de executare nu a fost încarcerată într-un loc de detenţie sau într-un penitenciar, se consideră că procedura de executare a mandatului nu a fost încheiată”.

Fostul premier ar putea fi transferat la penitenciarul Rahova, dacă medicii de la Spitalul Floreasca vor decidde că starea lui Adrian Năstase este stabilă.

Adrian Nastase ar putea fi transferat la Rahova

Poliţia Capitalei a solicitat detalii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, pentru a-l transfera pe acesta la unitatea medicală din penitenciarul Rahova în cazul în care aceasta e stabilă. Poliţia a trimis vineri, la Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sănătate a fostului premier, pentru a se şti dacă acesta poate fi mutat în petinenciar, în vederea executării pedepsei de doi ani de închisoare, însă aceasta nu a putut fi înregistrată la Registratura unităţii sanitare, întrucât a ajuns după ora 17:00. Avocatul Lucian Bolcaş a declarat, conform realitatea.net, că o asemenea decizie a poliţiei ar fi “o dramă”.

O comisie a spitalul Floreasca se va intalni luni, 25 iunie, la ora 10, pentru a discuta şi lua o decizie cu privire la această solicitare a poziţiei. Din comisie vor face parte medicii care s-au ocupat de Năstase după internare, inclusiv cei din echipa care l-a operat, respectiv Şerban Brădişteanu şi Ioan Lascăr, dar şi un legist, au precizat aceleaşi surse.

Solicitarea poliţiei bucureştene vine după ce medicul Şerban Brădişteanu anunţase vineri, că, dorinţa familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier. La o zi după declaraţia doctorului Brădişteanu, europarlamentarul PSD, a anunţat că nu are încredere în diagnosticul lui Năstase, dacă acesta va fi pus de fostul senator PSD Brădişteanu. Aceasta nu a fost singura declaraţie a fostului Ministru al Justiţiei cu privire la acest caz, ea solicitând demisia lui Ioan Rus, întrucât consideră că acesta a încălcat legea săvârşind un abuz prin regim preferenţial acordat fostului premier, până la vizitele primite de acesta la spital.

42 comentarii

Morkova Vesela 24-06-2012 - 19:35

CIU HUHU – sari bai in apararea unui coleg de forum, ia uite ce au sarit pe mine castratii liberali. Da si tu un pic in urbos si dejectalu, cu niste observatii de bun simt, ca sa ia aminte, poate le vine mintea la cap.

Morkova Vesela 24-06-2012 - 19:53

### EVENIMENT IMPORTANT LA SIGHET

Tineri liberali aflati in reculegere la mormantul marelui Gheorghe I. Brătianu au auzit o voce venin parca din pamant care repeta „facriz, facriz”. Nimeni nu poate inca explica acest fenomen bizar.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2012 - 20:01

Allo- Domnu ANTONESCU – Vi- a scapat cainele turbat si janghinos urbos/sobru ! Legati-l ,mai bine domnule CRIN , aduce …prejudicii !

ANCUTA 24-06-2012 - 21:29

PONTA: Faceti loooc, sunt doctor. Doctorul lui!!!
BASESCU: Gloante de kkt!
ANTONESCU: Felixe, spune ce sa le zic!
VOICULESCU: Nu-mi raspunde mircea badea. Are telefonu’nchis in plm!

jan dinu 24-06-2012 - 20:05

— NASTASE —
Ne esti exemplu ….
Shi noi te vom urma
Acolo…shi chiar in templu
Statuie-tzi vom facea !
JD-USA
PS promit s-o lungesc la minimum 5 strofe …pe parcurs

Timotei 25-06-2012 - 00:57

De ce „trebuie” revizuita Constitutia, de ce PM-ul nu isi stie limitele, de ce prostii nu inteleg drepturile prezidentiale?

Contitutia a fost facuta de fesenisti, asta e! La ei, este totalitarism, sunt soldati cu epoleti sub piele, la ei e ordinul, si 2 fetze, une publica, alta de partid-stat.

Cand la putere au venit oameni adevarati democrati cu doar of fata si ce-i in gusa si-n capusa, si care respecta litera legii, fesenistii au inceput sa tipe, caci la ei nu existau conflicte, era ordinul, si ordinul era sa fie frumos si sa sune bine, ca si asa faceau ce voiau ei pe la spate.

Asta este, in cazul fesenist, avem de aface cu hei-rup si uraaa-traiasca veche bolshevica, sau tot asa cea fascista, ca deosebirea este doar in steaguri si simboluri, nu in esenta profund totalitara.

Timotei 25-06-2012 - 01:30

UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat că procedura de executare a mandatului privind pedeapsa cu închisoarea a lui Adrian Năstase nu a fost încheiată.

In paralel se lucreaza pt. intrumentarea dosarelor de tentativa sustragere de la executarea pedepsei si a celui de terorism cu tulburarea grava a vietii sociale, politice, si de stat, si tulburarea alegerilor.

Dar, cetatenii care vor vota USL nu vor fi urmariti in justitie, pentru ca atata vreme cat USL nu castiga la toate nivelurile, Romania ramane stat democratic si drepturile cetatenesti sunt respectate conform Constitutiei.

jan dinu 25-06-2012 - 04:16

— NASTASE —
Prin tot ce am facut …
Tzara este acum bankrupt …
Cit oi sta pe-acest pamint
Viitorul tot vi-L vind !!!
JD-USA

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult