Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Adrian Năstase: Evoluţia post-operatorie

UPDATE Adrian Năstase: Evoluţia post-operatorie

scris de M.A.
22 afisari

UPDATE: „Am examinat evoluţia plăgilor, am schimbat pansamentul şi vă pot spune că ceea ce am realizat în cursul intervenţiei chirurgicale de ieri are un trend evolutiv extrem de favorabil”, a spus Lascăr. Potrivit acestuia, s-a făcut o evaluare interdisciplinară a lui Adrian Năstase, cu ajutorul mai multor specialişti.

„Pe lângă chirurgul plastician, a fost consultat de chirurgul cardiovascular, de un psihiatru, de chirurgul de chirurgie generală, de specialiştii ATI, pentru a aduna toate acele informaţii care să ne permită ca abordarea chirurgicală şi evoluţia post-operatorie să fie lipsite de evenimente neplăcute”, a mai afirmat prof. dr. Ioan Lascăr.

În cursul nopţii, evoluţia post-operatorie a lui Adrian Năstase a fost bună, pacientul nu a făcut febră şi nici nu a avut dureri, a declarat prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Departamentului de chirurgie plastică a Spitalului Floreasca.

Adrian Năstase: Evoluţia post-operatorie

Adrian Năstase: Evoluţia post-operatorie

„Preocuparea noastră este rezolvarea traumatismului prin împuşcare, ca evoluţia să fie bună şi să nu apară complicaţii”, a spus medicul, pentru Agerpres, vineri dimineaţă. El a precizat că Adrian Năstase este monitorizat şi pentru celelalte afecţiuni şi i se asigură suport psihologic, aşa cum se întâmplă în astfel de situaţii.

Dr. Şerban Brădişteanu a declarat joi că operaţia la care a fost supus fostul premier Adrian Năstase a decurs în condiţii normale. Medicul a precizat că a fost înlăturat ţesutul afectat şi nu au fost leziuni la organele vitale. Medicul a arătat că a fost o operaţie simplă, însă problemele care se pun acum sunt cauzate de diabet şi afecţiunile coronariene.

“Este instabil hemodinamic, este sedat şi încercăm să îl ţinem sedat, ne îngrijorează mult mai mult afecţiunea cardiacă decât plaga. Are o afectare coronariană, este în tratament şi consiliere psihiatrică. Pare echilibrat”, a explicat dr. Brădişteanu. El nu a exclus posibilitatea unei intervenţii chirurgicale pe cord, dacă va fi cazul.

2 comentarii

ciufulici 22-06-2012 - 09:26

GLONTUL DE CAUCIUC A FOST SCOS.
… pacientul nu a făcut febră şi nici nu a avut dureri…
dar e musai din cauze de diverse bolicele, sa-i fie comutata pedeapsa la 2-3 ani de ministrul justitiei, sau macar la educatie, si de ce nu mitropolit?

ciufulici 22-06-2012 - 09:31

INTREAGA TARA E INTEPENITA DE GRIJA LUI ADY SINUCISU ???
Bagati teme de actualitate, datoria externa, FMI, somajul, si nu amanuntul ca un bandit a vomitat, sau ca pekinezul doamnei i-a ros pantofii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult