Acasa Actualitate-InternaSocial Adrian Năstase împuşcat: Ponta şi Băsescu, ţinuţi la curent de Rus

Adrian Năstase împuşcat: Ponta şi Băsescu, ţinuţi la curent de Rus

scris de M.A.
8 afisari

Traian Băsescu a fost informat de ministrul de Interne, Ioan Rus, despre derularea evenimentelor de miercuri seara în cazul fostului premier Adrian Năstase, a declarat Victor Ponta.

Adrian Năstase împuşcat: Ponta şi Băsescu, ţinuţi la curent de Rus

Adrian Năstase împuşcat: Ponta şi Băsescu, ţinuţi la curent de Rus (foto: MAI)

„Pot să vă confirm că şi eu, ca prim-ministru, şi preşedintele ţării am fost ţinuţi la curent tot timpul cu ceea ce se întâmplă, de către ministrul de Interne. Da, era normal să fim amândoi informaţi. A fost informat (Traian Băsescu – n.r.) de către ministrul de Interne cu acordul meu, bineînţeles. Am spus ‘spuneţi-i şi preşedintelui ceea ce se întâmplă’. Dincolo de lucrurile care ne despart, dar totuşi nu era un eveniment obişnuit şi eu le cer miniştrilor mei atunci când sunt lucruri într-adevăr importante că trebuie să îl informeze şi pe preşedinte. Excludeţi în acest moment că este vorba despre Traian Băsescu şi Victor Ponta. Gândiţi-vă la cei doi oameni care conduc. Dl. Rus m-a întrebat şi i-am cerut să îl informeze şi pe preşedinte de ceea ce se întâmplă”, a declarat Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Şeful Executivului a confirmat, de asemenea, informaţiile apărute cu privire la dialogul telefonic între ministrul de Interne şi Adrian Năstase şi firul evenimentelor petrecute la locuinţa din Zambaccian a fostului prim-ministru, transmite Agerpres. El a precizat că înainte ca ministrul de Interne să îl sune pe Adrian Năstase, au avut o convorbire telefonică.

„Vreau să vă confirm sută la sută cele declarate de ministrul Rus referitor la ce s-a întâmplat azi-noapte în casa din Zambaccian, vă confirm că acel poliţist chiar i-a salvat viaţa lui Adrian Năstase, care chiar a încercat să se sinucidă. Şi că faptul că medicii erau acolo a fost, dacă vreţi, un moment de gândire înţeleaptă – până la urmă s-a speriat Ioan Rus, după ce a vorbit cu Adrian Năstase – şi salvarea se afla acolo din acel motiv. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu erau medicii acolo. Am vrut să vă confirm că am fost informat şi ştiu această desfăşurare a evenimentelor”, a spus premierul Victor Ponta.

1 comentariu

ciufulici 22-06-2012 - 08:55

SINUCISU’ VESEL – Comedie in 3 acte de Viktor Ulianov Ponta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult