Acasa Actualitate-InternaSocial Adrian Păunescu internat în stare gravă

Adrian Păunescu internat în stare gravă

scris de Ziua Veche
2 afisari

Poetul Adrian Păunescu a fost internat, marţi, la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, aflându-se în stare gravă, informaţia fiind confirmată de surse medicale. Miercuri, starea de sănătate lui Păunescu s-a ameliorat uşor.

 

Doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, a declarat că Adrian Păunescu a venit marţi după-amiază la spital, urmând să fie supus mai multor investigaţii, pentru nişte afecţiuni mai vechi. La solicitarea pacientului, care doreşte să păstreze discreţia asupra problemelor sale de sănătate, alte amănunte nu fost făcute publice. În vârstă de 67 de ani, Adrian Păunescu s-a prezentat la Spital cu insuficienţă cardiacă, hepatică, renală şi edem pulmonar, conform surselor medicale citate. Anterior, fostul senator PSD, a fost tratat la domiciliu, şi a acceptat cu greu internarea în spital. Presa a scris, în această vară, că poetul suferă de o boală gravă a ficatului, după ce fostul senator PSD a vorbit despre aceasta într-un editorial din presă, fără să vorbească despre diagnostic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult