Acasa Actualitate-InternaSocial Adrian Sobaru va fi operat la inceputul saptamanii viitoare

Adrian Sobaru va fi operat la inceputul saptamanii viitoare

scris de M.A.
6 afisari

Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, a declarat, vineri, că bărbatul care s-a aruncat cu o zi în urmă de la balconul Camerei Deputaţilor, Adrian Sobaru, este în afara oricărui pericol şi va fi operat la nivelul feţei la începutul săptămânii viitoare.

”Pacientul va fi operat la începutul săptămânii viitoare, la nivelul feţei. Vreau să înţelegeţi că dl. Sobaru este unul dintre cei 230 de oameni internaţi ieri în spital. Fiecare are povestea lui, fiecare are necazurile lui, important este să consumăm un act medical în condiţii echitabile, în condiţii corecte, în condiţii de linişte şi pentru el şi pentru medici”, a precizat directorul spitalului, citat de Agerpres. Cârstoiu a mai spus că, cel mai probabil, în maximum o săptămână, Adrian Sobaru ar putea pleca acasă.

Acesta a arătat totodată că angajatul TVR este însoţit permanent în spital, nu mai este sedat şi de vineri dimineaţa a început să fie consiliat psihologic. ”Am avut o discuţie absolut încântătoare cu dl Sobaru. Îi pare rău (n.r. de cele întâmplate). Familia a înţeles că trebuie să-i fie aproape, mâine o să aibă un meniu tipic zilei de Crăciun”, a mai spus acesta.

Directorul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, preciza joi că pacientul este conştient şi a răspuns la toate manevrele făcute de medici. Potrivit acestuia, leziunile bărbatului sunt localizate în principal în regiunea feţei. ”Sunt fracturi la nivelul oaselor care compun faţa, fracturi ale oaselor frontale, bilateral, adică fruntea, fracturi la nivelul nasului şi la nivelul globilor oculari. Nu are leziuni ale membrelor, decât simple contuzii, nu are leziuni toracice, intercostale, abdominale, i s-au făcut investigaţii – radiografie, computer tomograf, analize de laborator”, menţiona el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult