Acasa Actualitate-InternaSocial Aeroportul din Târgu Mureş, închis. Vezi până când

Aeroportul din Târgu Mureş, închis. Vezi până când

scris de C.S.
3 afisari

Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureş s-a închis pentru reparaţii la pista de aterizare-decolare. Astfel, în intervalul 6-13 octombrie, traficul aerian va fi suspendat.

Aeroportul din Târgu Mureş, închis.

Aeroportul din Târgu Mureş, închis.

Potrivit unui anunţ de presă transmis, luni, de reprezentanţii Aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş, acesta este închis traficului aerian, de luni de la ora 7.00 şi până în 13 octombrie, la ora 10.00.

„Conducerea aeroportului recomandă pasagerilor care şi-au achiziţionat bilete în această perioadă să contacteze reprezentanţii companiilor aeriene de la care au cumpărat biletele pentru a primi toate detaliile necesare. În acelaşi timp, menţionăm că reprezentanţii companiilor aeriene care operează în prezent pe Aeroportul „Transilvania” au fost anunţaţi din timp referitor la perioada de efectuare a acestor revizii tehnice, astfel încât să poate lua toate măsurile care se impun”, se menţionează în documentul citat.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş, Vladimir Vasilescu, a declarat, luni, că este vorba despre peste 20 de curse aeriene interne, pe relaţia cu Bucureşti şi operate de Tarom, şi curse internaţionale operate de Wizz Air.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS